Δείτε το εξωφρενικά ακριβό Rolex Day-Date του ράπερ Drake – Βίντεο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τον Καναδό ράπερ Drake – γνωστό και ως Champagne Papi -, ο οποίος προσπαθεί να κρατά συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, μέσα από τις εμφανίσεις του με πολυτελή αντικείμενα, των οποίων η αξία είναι εξωφρενική.

Ο Drake διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα, όπως μια τεράστια αλυσίδα Stone Island, ρολόγια γεμάτα με διαμάντια από οίκους όπως η Piaget και ο Jacob & C, αλλά και δαχτυλίδια πρωταθλητών των Toronto Raptors, τα περισσότερα οποία ξεπερνούν τα όρια του κιτς, και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τα επιδεικνύει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Πρόσφατα ο διάσημος ράπερ έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία χαλαρώνει στο πίσω μέρος μιας εξαιρετικά πολυτελούς Mercedes-Maybach S-Class Landaulet και μας δείχνει το τελευταίο του απόκτημα: ένα φανταχτερό custom Rolex Day-Date.

Το Rolex διαθέτει μια στεφάνη γεμάτη με διαμάντια σε κοπή baguette, τα οποία είναι τοποθετημένα κάθετα. Το Day-Date είναι διαθέσιμο με διαμάντια στην στεφάνη, ωστόσο ο οίκος τα τοποθετεί οριζόντια. Η τοποθέτηση των διαμαντιών στο Rolex του Drake μιμείται την συνηθισμένη χρυσή στεφάνη του Day-Date και διαθέτει τον διπλάσιο αριθμό διαμαντιών που έχει το εργοστασιακό μοντέλο με διαμάντια.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το ρολόι του Drake δεν διαθέτει το κλασικό μπρασελέ “President” της Rolex, αλλά ένα μπρασελέ με χρυσά γκόθικ μοτίβα εμπνευσμένα από την μάρκα Chrome Hearts, της οποίας ο ράπερ είναι μεγάλος φαν.

Είναι δύσκολο να πει κανείς πόσο ακριβώς κοστίζει το custom Rolex του Champagne Papi, σίγουρα όμως η τιμή του δεν θα είναι μικρότερη των 200.000 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μια ματιά στο σπίτι των 4.645 τ.μ. του ράπερ Drake στο Τορόντο

Share.

Comments are closed.