Η Piaget κυκλοφόρησε 5 ρολόγια που πρέπει να πουλήσεις το σπίτι σου για να τα αποκτήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή πλατφόρμα της Watches & Wonders Geneva 2020, η οποία αντικατέστησε το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης και έδωσε την δυνατότητα στους μεγάλους οίκους ωρολογοποιίας να δείξουν τις νέες τους δημιουργίες, η Watches & Wonders ταξίδεψε στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Σαγκάη.

Στη Σαγκάη παρεύθηκαν φέτος 11 πολυτελείς μάρκες, μεταξύ των οποίων και η Piaget, η οποία παρουσίασε πέντε εξαιρετικά ρολόγια tourbillon που επιδεικνύουν την μοναδική εμπειρία του οίκου, τόσο στην υψηλή ωρολογοποιία, όσο και στην υψηλή κοσμηματοποιία.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δημιουργίες της Piaget, ήταν το Tourbillon Relatif, ένα τεχνικά και οπτικά εντυπωσιακό ρολόι. Το turbillon περιστρέφεται γύρω από την περιφέρεια του καντράν και είναι τοποθετημένο ως αντίβαρο στον δείκτη των λεπτών, με αποτέλεσμα η “καρδιά” του ρολογιού να αιωρείται πάνω από το καντράν. Το ρολόι είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από λευκό χρυσό και διαθέτει πάνω από 1.300 baguette-cut διαμάντια.

Συνεχίζουμε με το Piaget Polo Emperador Skeleton Tourbillon, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λευκόχρυσο, διαθέτει μια κάσα με διάμετρο 49mm και έναν μηχανισμό με διαμάντια 29,49 καρατίων και baguette-cut μπλε ζαφείρια 20,84 καρατίων. Το ρολόι είναι διαθέσιμο με μπρασελέ που είναι διακοσμημένο με διαμάντια και ζαφείρια, αλλά και με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Τέλος, ο οίκος ολοκλήρωσε την συλλογή με δύο νέα ρολόγια tourbillon, τα οποία ονομάζονται Polo Emperador Skeleton Tourbillon και είναι διαθέσιμα με κάσα από ροζ και λευκό χρυσό, ενώ διαθέτουν μια στεφάνη με 160 brilliant-cut διαμάντια. Τα δύο ρολόγια είναι εξοπλισμένα με τον calibre 1270S, έναν εξαιρετικά λεπτό tourbillon μηχανισμό με μικρο-ρότορα.

Οι τιμές των ρολογιών είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος στην Piaget. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η Seiko γιορτάζει τα 160α γενέθλια του ιδρυτή της με ένα πολύ στιβαρό ρολόι

Share.

Comments are closed.