Η IWC συγχαίρει τον Tom Brady για την κατάκτηση του 7ου τίτλου του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η IWC Schaffhausen με υπερηφάνεια συγχαίρει τον παγκόσμιο πρεσβευτή της, Tom Brady, για την ιστορική του νίκη. Ο Brady οδήγησε την ομάδα του σε έναν συναρπαστικό θρίαμβο, ολοκληρώνοντας μια από τις πιο εντυπωσιακές του σεζόν μέχρι σήμερα και σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που μια ομάδα κερδίζει τον τίτλο στην έδρα της.

Επιδεικνύοντας το πάθος και την αφοσίωση που πάντα χαρακτήριζαν την καριέρα του, ο Brady με την 10η εμφάνιση του στο πρωτάθλημα έκανε νέο ρεκόρ, και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε επτά δαχτυλίδια.

“Τι παιχνίδι και τι επίτευγμα! Όλοι οι εργαζόμενοι στην IWC είναι πολύ υπερήφανοι για την εκπληκτική επιτυχία του Tom Brady τη φετινή χρονιά. Εντός και εκτός γηπέδου, ακτινοβολεί η δέσμευση του να είναι ο καλύτερος και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε μαζί του αυτή τη νίκη. Ο Tom εξακολουθεί να ανεβάζει τον πήχη του τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών, αψηφώντας τις προσδοκίες και επαναπροσδιορίζοντας την ιστορία”, δήλωσε ο CEO της IWC Schaffhausen, Christoph Grainger-Herr.

Ο Brady έγινε μέλος της IWC ως παγκόσμιος brand ambassador το 2019. Πέρυσι, πρωταγωνίστησε στην ταινία ‘Born of a Dream’ της Ελβετικής εταιρείας, η οποία παρουσιάζει την εμπνευσμένη του διαδρομή ως πρωταθλητής quarterback. Αρχίζοντας από το ταπεινό του ξεκίνημα ως ένα μικρό αγόρι με ένα μεγάλο όνειρο στην γενέτειρα του, το San Mateo της Καλιφόρνια, η ταινία ακολουθεί τα βήματα του Brady στην ομάδα του κολλεγίου στο Πανεπιστήμιο του Michigan, προτού γίνει επαγγελματίας αθλητής.

Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία δεν έχει γνωρίσει τέτοια επιτυχία όσο ο Tom Brady. Η εμπνευσμένη του νίκη, την πρώτη κιόλας χρονιά που βρέθηκε σε μία νέα πόλη, αποτελεί άλλη μια απόδειξη των μοναδικών του επιτευγμάτων σε ένα αδιάκοπο άθλημα.


Διαβάστε επίσης: Τα Rolex Daytona που δόθηκαν στους νικητές του φετινού αγώνα Rolex 24 at Daytona

Share.

Comments are closed.