Τα Rolex Daytona που δόθηκαν στους νικητές του φετινού αγώνα Rolex 24 at Daytona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρειάζεται να έχεις εξαιρετικά μεγάλο ταλέντο για να κερδίσεις έναν από τους σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτων στον κόσμο, τον Rolex 24 at Daytona – ή, πιο απλά, οι 24 ώρες της Daytona. Πρόκειται για τον θρυλικό αγώνας αντοχής που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Διεθνή Πίστα Αγώνων της Ντεϊτόνα, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Rolex, η οποία είναι ο χορηγός τίτλου του εμβληματικού αγώνα από το 1992, δημιουργεί νέες εκδόσεις του Daytona που δίνονται στους οδηγούς που ολοκληρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό γύρων σε 24 ώρες ως αναγνώριση της επιτυχίας τους. Τα ρολόγια είναι συνήθως δίχρωμα και διαθέτουν μια αναμνηστική χάραξη στο πίσω μέρος της κάσας. Αντίστοιχα ρολόγια δίνει η Rolex και στους νικητές των 24 ωρών του Λε Μανς.

Rolex

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου είχαμε την 59η διεξαγωγή του αγώνα Rolex 24 at Daytona, με τους τέσσερις οδηγούς της νικήτριας ομάδας, Acura, να λαμβάνουν τέσσερις ειδικά σχεδιασμένους χρονογράφους Rolex Daytona με την χάραξη WINNWER 2021 και ROLEX 24 DAYTONA στο πίσω μέρος της κάσας.

Rolex

Οι οδηγοί Filippe Albuquerque, Ricky Taylor και οι δύο πρώην νικητές του Indy 500, Helio Castroneves και Alexander Rossi, ανέβηκαν στο βάθρο για να λάβουν το τρόπαιο, αλλά και τα ρολόγια που δημιούργησε προς τιμήν του δημοφιλούς ράλι ο οίκος.

Rolex

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Daytona είναι ένα από τα θρυλικότερα ρολόγια της Rolex, καθώς, όπως λέει και ο Sir Jackie Stewart, ο οποίος είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και πρεσβευτής της Rolex: “Είναι το απόλυτο ρολόι για έναν οδηγό αγώνων, καθώς είναι συνυφασμένο με την ταχύτητα και την αντοχή. Το ρολόι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτόν τον εμβληματικό αγώνα, συνεπώς αποτελεί την ύψιστη και ιδανικότερη τιμή για όσους έχουν το προνόμιο να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.”


Διαβάστε επίσης: Rolex Daytona: Η ιστορία πίσω από το θρυλικό ρολόι που κυκλοφόρησε πριν 57 χρόνια

Share.

Comments are closed.