Η Hublot κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερο ρολόι που δεν μπορείτε να φορέσετε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Meca-10 ήταν από τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή ρολόγια που κυκλοφόρησε ο διάσημος ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας, Hublot. Παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2016 και άφησε έκπληκτους τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας, καθώς διέθετε έναν στιβαρό σχεδιασμό και έναν άψογο μηχανισμό, ο οποίος είχε μοναδικό στυλ και έπαιρνε έμπνευση από το κατασκευαστικό σύστημα Meccano.

Πριν λίγο καιρό ο οίκος συνεργάστηκε με τους Ελβετούς “μάγους” της εταιρείας L’Epée και δημιούργησαν το Meca-10 Clock, ένα υπερμεγέθες επιτραπέζιο ρολόι, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος “αδερφός” του ρολογιού χειρός της μάρκας και διατηρεί πλήρως τις αρχικές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένου του skeleton χειροκίνητου μηχανισμού, ο οποίος προσφέρει ένα εντυπωσιακό απόθεμα ισχύος 10 ημερών.

Το Meca-10 είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του και σίγουρα δεν είναι παραδοσιακό. Διαθέτει μια τετράγωνη κάσα και φιλοξενεί έναν skeleton μηχανισμό, ο οποίος αναπτύχθηκε υπό την επίβλεψη του Matthias Buttet. Η κάσα του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και διαθέτει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το ρολόι χειρός στο καντράν, όπως τους δείκτες, τις ενδείξεις και την ένδειξη του αποθεματικού ισχύος στην θέση 9.

Σίγουρα το ρολόι δεν είναι φθηνό, καθώς η έκδοση από ατσάλι κοστίζει 47.400 δολάρια, ενώ η πολυτελής έκδοση Black PVD Steel κοστίζει 50.500 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Hublot εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο ρολόι από την Blancpain για τον εορτασμό της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς

Share.

Comments are closed.