Η Doxa ξανακυκλοφόρησε το πιο εμβληματικό της μοντέλο σε έξι απίστευτα χρώματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί η Doxa να μην είναι τόσο αναγνωρίσιμη όσο η Rolex ή η Omega, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει εξαιρετικά καταδυτικά ρολόγια από την ίδρυση της. Ένα από αυτά είναι το Doxa SUB 300, το οποίο δημιουργήθηκε το 1966 και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο εμβληματικά καταδυτικά ρολόγια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Ήταν το πρώτο ρολόι που ήταν 100% σχεδιασμένο για επαγγελματικές καταδύσεις, το οποίο διατέθηκε στο ευρύ κοινό. Περισσότερα από 50 χρόνια αργότερα και μετά από αρκετές ανανεωμένες εκδόσεις με vintage έμπνευση (Black Lung, Silver Lung ή Poseidon) που έγιναν sold-out, το Doxa SUB 300 ξανακυκλοφορεί σε έξι υπέροχα χρώματα και είναι διαθέσιμο με μπρασελέ ή με λουράκι από καουτσούκ.

Τα νέα μοντέλα θυμίζουν αρκετά τα ρολόγια που είχε κυκλοφορήσει η μάρκα πριν λίγα χρόνια με αφορμή την 50η επέτειο του Doxa SUB 300. Διαθέτουν κάσα με διάμετρο 42,5 mm και πάχος 13,4 mm, ταχυμετρική κλίμακα στην στεφάνη, οι αριθμοί της οποίας έχουν την ίδια απόχρωση με το καντράν και το λογότυπο της Doxa σε πορτοκαλί χρώμα στην κορώνα.

Στο εσωτερικό των ρολογιών χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός ETA 2824-2, ο οποίος έχει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και προσφέρει 38 ώρες απόθεμα ισχύος. Τα μοντέλα, όπως αναφέραμε πιο πάνω, διατίθενται με μπρασελέ ή λουράκι από καουτσούκ, και η τιμή τους είναι 2.450 και 2.490 ευρώ αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Doxa εδώ.

Διαβάστε επίσης: Η G-Shock μόλις αποκάλυψε τρία νέα πανέμορφα και στιβαρά ρολόγια

Share.

Comments are closed.