Ένα στιβαρό ρολόι από την G-Shock που θα τραβήξει όλα βλέμματα στον καρπό σου!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 1983 η G-Shock κυκλοφόρησε το πρώτο σκληροτράχηλο, αντικραδασμικό ρολόι, που ήταν ικανό να αντέχει όχι μόνο στα χτυπήματα, αλλά και στο ίδιο το πέρασμα του χρόνου. Από τότε η ιαπωνική μάρκα εξελίχθηκε με έναν μοναδικό τρόπο, καταφέρνοντας να ενσωματώσει αρκετή τεχνογνωσία και μια σειρά από πολιτιστικές επιρροές στα ρολόγια της.

Το 2010 η ιαπωνική μάρκα πρόσθεσε ένα νέο αναλογικό μοντέλο στην οικογένεια G-Shock, το οποίο ονομαζόταν GA110 και διέθετε μια μεγάλη πρωτοποριακή κάσα και μοναδικές λεπτομέρειες, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια η G-Shock κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές παραλλαγές του GA110 και πριν λίγο καιρό αποφάσισε να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη μεταλλική εκδοχή του.

Ο λόγος για το Metal Forged Bezel GM110, το οποίο αν και διαθέτει νέα χρώματα, υλικά και φινιρίσματα, διατηρεί ανέπαφη την σχεδιαστική ταυτότητα του GA110, όπως την επένδυση στο καντράν και την Y-Bar κατασκευή.

Το GM110 είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα και διαθέτει αντιμαγνητική και αντικραδασμική προστασία. Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από λεπτή ρητίνη που ενσωματώνει ίνες άνθρακα για ελαφρύ βάρος και η στεφάνη του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Όσον αφορά τις λειτουργίες, διαθέτει την τυπική τεχνολογία G-SHOCK, όπως τον φωτισμό Double LED Light, χρονόμετρο – με ακρίβεια μέτρησης χιλιοστού δευτ/του και χρόνο μέτρησης έως και 24 ώρες, παγκόσμια ώρα, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης – από 1 έως 100 λεπτά, 5 ημερήσια ξυπνητήρια, δεδομένα ανατολής και δύσης του ηλίου, κ.α.

Το ρολόι διατίθεται σε πολλά χρώματα, όπως χρυσό (GM110G-1A9), ασημί (GM110-1A) και μαύρο (GM110B-1A), ενώ υπάρχει και μια ειδική έκδοση στα χρώματα του ουράνιου τόξου (GM110B-1A).

Το GM110-1A κοστίζει 200 δολάρια, το GM110G-1A9 και το GM110B-1A 230 δολάρια, ενώ το GM110B-1A 280 δολάρια (αυτή την στιγμή είναι εξαντλημένο. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της G-Shock εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η Casio επανέφερε το πρώτο αναλογικό / ψηφιακό ρολόι G-SHOCK

Share.

Comments are closed.