Ένα ρολόι για την εορταστική περίοδο που κοστίζει μόνο 145 ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συνεχιζόμενη και έξοχη συνεργασία μεταξύ του Todd Snyder και της Timex έχει αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα προσιτά ρολόγια. Πριν λίγες μέρες η κλασική αμερικανική μάρκα ρολογιών υπό τη δημιουργική κατεύθυνση του Snyder, κυκλοφόρησε ένα ρολόι αποκλειστικά για την εορταστική περίοδο.

Πρόκειται για το Welton Bi-Metal, ένα μοντέλο της Timex το οποίο είχε κυκλοφορήσει νωριτερα φέτος προς τιμήν του πατέρα του Todd Snyder, ο οποίος φορούσε παρόμοιο ρολόι. Αυτή η νέα έκδοση διαθέτει μια χρυσή κάσα 34 mm, όχι χρυσή 14 καρατίων – πρόκειται για ένα προσιτό ρολόι – αλλά μια κάσα από ανοξείδωτο χάλυβα σε χρυσό τόνο, με ασημένιο καντράν και δείκτες και ενδείξεις σε χρυσό τόνο.

Η μάρκα ρολογιών κατά την κυκλοφορία δήλωσε πως:” Ο Todd ήθελε να ξανασχεδιάσει το Bi-Metal Welton, με σκοπό να δημιουργήσει το τέλειο αξεσουάρ για μια εκλεπτυσμένη, εορταστική εμφάνιση.”

Το νέο ρολόι καταφέρνει και διατηρεί την γοητεία της δεκαετίας του ’50 λόγω της κάσας του, αλλά και του δερμάτινου ιμάντα, ωστόσο διαφέρει από τον μηχανικό πρόγονο του, καθώς διαθέτει μια κίνηση χαλαζία και έχει αντοχή στο νερό σε βάθος 30 μέτρα.

Το Gold Welton Bi-Metal κοστίζει 145 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα toddsnyder.com


Διαβάστε επίσης: Το πιο εντυπωσιακό ρολόι που έχει φορέσει ποτέ ο πράκτορας 007

Share.

Comments are closed.