Ένα Rolex μετατράπηκε σε έργο τέχνης και κοστίζει 68.611 ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Mad Paris είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην αναπροσαρμογή ρολογιών των πιο εμβληματικών οίκων υψηλής ορολογοποιίας, με σκοπό να τα καταστήσει μοναδικά.

Αυτή την φορά οι άνθρωποι της Mad Paris πήραν στα χέρια τους ένα Rolex Daytona SK II, το οποίο είναι ήδη ένα φανταστικό ρολόι, και το μεταμόρφωσαν σε ένα εξαιρετικά περίπλοκο έργο τέχνης.

Αυτό που έκαναν ήταν να δημιουργήσουν μια skeleton έκδοση αυτού του μοναδικό μοντέλου από ανοξείδωτο χάλυβα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάποιον να θαυμάσει τον αριστοτεχνικά φτιαγμένο μηχανικό μικρόκοσμο αυτού του ρολογιού εν ώρα λειτουργίας.

Η δουλειά που έκαναν είναι εξαιρετική, καθώς όταν κάποιος κοιτάζει το καντράν αυτού του ρολογιού, πραγματικά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω του. Το πίσω μέρος της κάσας είναι επίσης διάφανο, αποκαλύπτοντας και αυτό με την σειρά του τις περίπλοκες εσωτερικές λειτουργίες αυτού του εξαιρετικά πολυτελούς ρολογιού.

Η Mad Paris κατάφερε με έναν πολύ όμορφο τρόπο να αναδείξει τον περίτεχνο μηχανισμό του μοντέλου της Rolex και να ενισχύσει την εμφάνιση του με εντυπωσιακό τρόπο.

Σίγουρα δεν είναι ένα φθηνό ρολόι, καθώς κοστίζει 68.611 ευρώ, ωστόσο ένα Rolex πάντα αποτελεί μια επένδυση ζωής.

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα Rolex είναι τόσο ακριβά;

Share.

Comments are closed.