Ένα από τα πιο όμορφα και προσιτά καταδυτικά ρολόγια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν πιστεύαμε ότι η Tudor θα παρουσιάσει κάποιο ρολόι φέτος και ευτυχώς κάναμε λάθος, καθώς ο οίκος πριν λιγό καιρό κυκλοφόρησε το Black Bay Fifty-Eight Navy Blue, το οποίο βασίζεται σε ένα καταδυτικό μοντέλο που παρουσίασε ο οίκος πριν από μερικά χρόνια.

Το νέο Black Bay Fifty-Eight διαθέτει ένα σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για την Tudor, και αυτός είναι ο λόγος που το έχουμε δει σε πολλά καταδυτικά μοντέλα του οίκου, όπως το Black Bay 41mm και το Pelagos.

Το Black Bay Fifty-Eight είναι η μικρότερη και λεπτότερη έκδοση του διάσημου καταδυτικού ρολογιού της Tudor, καθώς διαθέτει μια κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 39mm και πάχος περίπου 12mm. Το ρολόι διαθέτει βουρτσισμένες επιφάνειες, κοχλιωτή κορώνα με το κλασικό λογότυπο τριαντάφυλλο του οίκου, θολωτό κρύσταλλο από ζαφείρι και αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα.

Στο εσωτερικό του Tudor Black Bay Fifty-Eight Navy Blue M79030B χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός calibre MT5402, ο οποίος έχει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και προσφέρει απόθεμα ισχύος 70 ώρες.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο νέο ρολόι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι το σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο καντράν αλλά και στην περιστρεφόμενη στεφάνη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία στο καντράν – δείκτες, ενδείξεις, λογότυπο – έχουν παραμείνει ίδια.

Το νέο Tudor Black Bay Fifty-Eight Navy Blue M79030B είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικούς ιμάντες. Το πρώτο διαθέτει ατσάλινο μπρασελέ με πτυσσόμενο κούμπωμα, το δεύτερο ένα μπλε λουράκι που είναι κατασκευασμένο από ένα συνθετικό υλικό και είναι απαλό στην αφή, και το τρίτο διαθέτει ένα υφασμάτινο μπλε λουράκι.

Η έκδοση με μπρασελέ κοστίζει 3.460 ευρώ και οι άλλες δύο εκδόσεις 3.160 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Tudor εδώ.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα ένα απίστευτο ρολόι από την G-Shock με military στυλ

Share.

Comments are closed.