Ένα απίστευτο ρολόι με κινητήρα Bugatti και τιμή όσο ένα supercar!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος ωρολογοποιίας και κοσμημάτων Jacob & Co. αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμα ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι σε συνεργασία με την θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία Bugatti.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα που έχουν δημιουργηθεί από την πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο πολυτελών εμπορικών σημάτων, η οποία ξεκινησε το 2019, το νέο μοντέλο στεγάζει μια μικρογραφία του θηριώδη κινητήρα W16 της Bugatti, με την διαφορά ότι έχει διακοσμηθεί με τουλάχιστον 190 διαμάντια σε κοπή baguette, 109 μαύρα ζαφείρια και 42 πορτοκαλί ζεφείρια επίσης σε κοπή baguette, τα οποία είναι όλα τοποθετημένα σε μια κάσα από λευκό χρυσού 18Κ.

Σύμφωνα με την Jacob & Co., οι τεχνίτες της χρησιμοποίησαν νέες τεχνικές και προηγμένες τεχνολογίες για να τοποθετήσουν σωστά αυτούς τους σπάνιους πολύτιμους λίθους.Η κάσα, η οποία έχει μέγεθος 55 mm * 44 mm, διαθέτει επίσης τις ίδιες γραμμές με την Chiron και αρκετά λογότυπα της Bugatti.

Jacob & Co.

Όπως και τα supercars της γαλλικής μάρκας, υπάρχει μεγάλη ακρίβεια σε αυτό το ρολόι, το οποίο περιλαμβάνει ένα flying turbillon σε κλίση 30 μοιρών. Το highlight ωστόσο του ρολογιού, είναι ένα μικροσκοπικός 16κύλινδρος κινητήρας, ο οποίος διαθέτει έναν πλήρως λειτουργικό στροφαλοφόρο άξονα ενωμένο με κινούμενα πιστόνια. Η ενεργοποίηση του κινητήρα γίνεται με το πάτημα του κουμπιού στην κάτω δεξιά πλευρά του ρολογιού, και τα 16 πιστόνια κινούνται ρυθμικά.

Jacob & Co.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό χειροκίνητης περιέλιξης της Jacob & Co. JCAM37, ο οποίος αποτελείται από περίπου 578 εξαρτήματα και προσφέρει 60 ώρες απόθεμα ισχύος. Η ένδειξη του αποθέματος ισχύος του ρολογιού που παρουσιάζεται στο καντράν με την μορφή της ένδειξης καυσίμου στην θέση 9.

Jacob & Co.

Το Bugatti Chiron Tourbillon που κυκλοφόρησε πέρυσι είχε τιμή 280.000 δολάρια και ήταν μια περιορισμένη έκδοση 250 τεμαχίων. Το φετινό μοντέλο ανήκει στην κατηγορία “Pièce Unique” της Jacob & Co και η τιμή του είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Jacob & Co. εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι από την συνεργασία της Jacob & Co. με την Bugatti κοστίζει 580.000 δολάρια!

Share.

Comments are closed.