Το νέο ρολόι από την συνεργασία της Jacob & Co. με την Bugatti κοστίζει 580.000 δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος ωρολογοποιίας και κοσμημάτων Jacob & Co., ο οποίος έγινε γνωστός την δεκαετία του 2000 επειδή προμήθευε πανάκριβα και ενίοτε αμφιλεγόμενης αισθητικής ρολόγια σε διάσημους αστέρες της αμερικανικής ραπ σκηνής και όχι μόνο, αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμα ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι σε συνεργασία με την θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία Bugatti.

Το προηγούμενο μοντέλο του οίκου έπαιρνε στοιχεία από την κλασική Bugatti Chiron και διέθετε έναν μικροσκοπικό 16κύλινδρο κινητήρα, ενώ το νέο ρολόι παίρνει στοιχεία από την Bugatti Chiron Super Sport 300+ και ονομάζεται “Twin Turbo Furious Bugatti 300+”.

Το νέο ρολόι είναι μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση – μόνο τρία τεμάχια θα κατασκευαστούν και το καθένα θα κοστίζει 580.000 δολάρια – και είναι ένας φόρος τιμής στην Bugatti Chiron Super Sport 300+, η οποία κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας τα 490 χλμ./ώρα!

Το “Twin Turbo Furious Bugatti 300+” διαθέτει μια εξαιρετική εσωτερική κίνηση που ενσωματώνει δύο tourbillons με τριπλούς άξονες που αντισταθμίζουν τα λάθη στη χρονομέτρηση λόγω των επιδράσεων της βαρύτητας με εξαιρετική ακρίβεια. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το ρολόι διαθέτει μια μαύρη κάσα με επικάλυψη DLC (άνθρακας σαν διαμάντι) και πορτοκαλί πινελιές στο καντράν και στο πίσω μέρος της κάσας.

“Συνεργαστήκαμε με την Jacob & Co. γιατί κατανοεί τον τρόπο που βλέπουμε την αποκλειστικότητα, και πως κάθε αντικείμενο που φέρει το όνομα Bugatti πρέπει να συνδυάζει την ακραία ισχύ και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία με την καθαρή πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθητική και κομψότητα της Bugatti”, δήλωσε ο πρόεδρος της Bugatti, Stephan Winkelmann, και συνέχισε λέγοντας πως “Το Twin Turbo Furious Bugatti 300+ είναι ακόμα ένα προϊόν που δημιουργήθηκε στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας.”

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Jacob & Co. εδώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι της Jacob & Co. διαθέτει έναν 16κύλινδρο κινητήρα και κοστίζει 280.000 δολάρια!

Share.

Comments are closed.