Δείτε τον πανέμορφο χρονογράφο που δημιούργησε η Tag Heuer για τα 160 της χρόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν λίγους μήνες ο οίκος υψηλής ωρολογοποιίας TAG Heuer αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σύγχρονη έκδοση ενός vintage μοντέλου, προκειμένου να γιορτάσει την 160η του επέτειο. Μιλάμε για το TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited Edition, έναν εμβληματικό χρονογράφο, που συνδυάζει το old-school στυλ με την σύγχρονη μηχανική. Τώρα ο οίκος αποφάσισε να κυκλοφόρησει ένα δεύτερο μοντέλο, το οποίο βασίζεται επίσης στον πρωτότυπο χρονογράφο που κυκλοφόρησε το 1963, ωστόσο πολλά στοιχεία στο καντράν του παίρνουν έμπνευση από ένα άλλο μοντέλο της Heuer, το Montreal.

Ο λόγος για το TAG Heuer Carrera 160 Years Montreal Limited Edition, έναν πολύ ιδιαίτερο χρονογράφο, του οποίου το καντράν θυμίζει αρκετά το Heuer Montreal που κυκλοφόρησε το 1972 και αντιπροσώπευε μια τεράστια αλλαγή τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη συνολική εικόνα της μάρκας Heuer εκείνη την εποχή.

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια κάσα Carrera με διάμετρο 39mm, η οποία είναι σχετικά πολύ μικρότερη από του Montreal που ήταν 42mm, ενώ στο καντράν του χρησιμοποιήθηκαν τα τολμηρά χρώματα – κίτρινο, κόκκινο και μπλε – που είχε και το Montreal. Πρόκειται για ένα ρολόι το οποίο δεν είναι μια σύγχρονη έκδοση ενός παλαιότερου μοντέλου, αλλά ένα ρολόι που συνδυάζει στοιχεία των πιο εμβληματικών μοντέλων της Heuer.

To highlight στο TAG Heuer Carrera 160 Years Montreal Limited Edition είναι το καντράν, το οποίο διαθέτει μια λευκή βάση από οπαλίνα, τρία μπλε υποκαντράν, κόκκινο δείκτη δευτερολέπτων και κίτρινες πινελιές στους δείκτες, τις ενδείξεις και μέσα στο υποκαντράν που βρίσκεται στην θέση “3”.

Το Carrera 160 Years Montreal Limited Edition τροφοδοτείται από τον in-house μηχανισμό Calibre Heuer 02, έναν σύγχρονο και ισχυρό αυτόματο χρονογράφο, ο οποίος χτυπά στα 4Hz και προσφέρει 80 ώρες απόθεμα ισχύος. Τέλος είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και συνοδεύεται από έναν μπλε ιμάντα από δέρμα αλιγάτορα.

Το TAG Heuer Carrera 160 Years Montreal Limited Edition (Ref. CBK221C.FC6488) είναι μια περιορισμένη έκδοση 1.000 τεμαχίων, κοστίζει 6.400 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της TAG Heuer εδώ.

Διαβάστε επίσης: Η TAG Heuer γιορτάζει τα 160 της χρόνια με ένα απίστευτο ρολόι

Share.

Comments are closed.