Δείτε το νέο unisex ρολόι του Richard Mille που κοστίζει 140.000 δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O οίκος ωρολογοποιίας Richard Mille είναι γνωστός για τις τολμηρές και απροσδόκητες δημιουργίες του. Αναγνωρίζονται αμέσως απο τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας χάρη στην περίπλοκη σχεδίαση, τα ασυνήθιστα υλικά κατασκευής, την τεχνική πολυπλοκότητα και την χρήση τολμηρών χρωμάτων.

Πρόσφατα, ο ελβετικός οίκος παρουσίασε το RM 33-02, ένα ρολόι το οποίο βαζίσεται στο μοντέλο RM 033 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2011. Το νέο ρολόι διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, δηλαδή είναι ένα εξαιρετικά λεπτό ρολόι με μια στρογγυλή κάσα 41,7 mm, η οποία είναι κατασκευασμένη από Carbon TPT και ροζ χρυσό.

Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπάει ο αυτόματος μηχανισμός RMXP1 του οίκου, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο βαθμού 5 και προσφέρει απόθεμα ισχύος 45 ώρες. Η δουλειά που έκαναν είναι εξαιρετική, καθώς όταν κάποιος κοιτάζει το skeleton καντράν αυτού του σπορ ρολογιού, πραγματικά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω του. Το πίσω μέρος της κάσας είναι επίσης διάφανο, αποκαλύπτοντας και αυτό με την σειρά του τις περίπλοκες εσωτερικές λειτουργίες αυτού του εξαιρετικά πολυτελούς ρολογιού.

Το όραμα του οίκου ήταν να σχεδιάσει ένα πολυτελές ρολόι, το οποίο μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, ενώ απευθύνεται και στα δύο φύλα.

Το RM 33-02 είναι μια περιορισμένη έκδοση 140 κομματιών και κοστίζει 140.000 δολάρια. Περισσοτέρες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ένα ρολόι για την εορταστική περίοδο που κοστίζει μόνο 145 ευρώ!

Share.

Comments are closed.