Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε ένα Rolex

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον κόσμο των πολυτελών ρολογιών, η όλη διαδικασία της αγοράς ενός Rolex είναι απίστευτα μπερδεμένη. Όχι μόνο οι τιμές λιανικής, ακόμη και των πιο προσιτών ρολογιών της μάρκας, είναι απαγορευτικές για τη συντριπτική πλειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού, αλλά ακόμα και αν κάποιος έχει τα χρήματα, δεν αρκεί να μπει σε ένα κατάστημα για να αποκτήσει ένα σπάνιο μοντέλο.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα Rolex – ιδιαίτερα ένας δημοφιλές μοντέλο όπως το Daytona από ανοξείδωτο ατσάλι – πρέπει να δημιουργήσετε ένα ιστορικό αγορών σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Ακόμη και τότε, το όνομα σας μπορεί να βρεθεί σε μια λίστα αναμονής, και να περιμένετε πολύ καιρό για να έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το ρολόι που πραγματικά επιθυμείτε.

Εναλλακτικά, αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να αγοράσετε ένα ρολόι του οίκου στην δευτερογενή αγορά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε, καθώς εκτός από το γεγονός ότι θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα, υπάρχει ο κίνδυνος να μην σας παραχθεί εγγύηση – πολλοί μεταπωλητές ρολογιών δεν παρέχουν εγγύηση ούτε μεταβιβάζουν την εργοστασιακή εγγύηση της Rolex σε εσάς.

Για να σας απογοητεύσουμε ακόμα περισσότερο, θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι παρά το γεγονός ότι η Rolex παράγει εκατοντάδες ρολόγια το χρόνο εδώ και δεκαετίες, η ζήτηση ξεπερνούσε πάντα την προσφορά. Η πανδημία πρόσθεσε επιπλέον πίεση, καθώς πυροδότησε ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για τα ρολόγια πολυτελείας που αποτελούν ασφαλή επένδυση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πρόβλημα στις γραμμές εφοδιασμού και τις παραγωγικές ικανότητες της Rolex και άλλων κατασκευαστών ρολογιών.

Διαβάστε επίσης: Τα Rolex αποτελούν πλέον καλύτερη επένδυση και από τον χρυσό!

Εν ολίγοις, δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολο να αποκτήσουμε ένα νέο Rolex. Αλλά υπάρχει μια λύση σε αυτό το αυξανόμενο πρόβλημα: πρέπει απλώς να σταματήσοουμε να είμαστε τόσο φτωχοί.

Δεν θέλουμε να φανούμε προκλητικοί με αυτή την δήλωση, απλά λέμε το προφανές. Για παράδειγμα αν έχετε τα χρήματα και αγοράσετε ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της μπουτίκ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε στην κορυφή της λίστας αναμονής.

Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα, και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει, καθώς όπως δήλωσαν και οι υπεύθυνοι της Rolex στο Υahoo Finance “Η παραγωγή δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη ζήτηση της εποχής. Είναι κάτι που αρνούμαστε να κάνουμε καθώς δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε στο θέμα της ποιότητας των προϊόντων που βγαίνουν στην παραγωγή.”

Διαβάστε επίσης: Γιατί πολλοί συλλέκτες ρολογιών αγοράζουν ψεύτικα Rolex;

Share.

Comments are closed.