Ρίχνουμε μία ματιά στα νέα ρολόγια του Ralph Lauren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συλλογή ρολογιών RL867 του Ralph Lauren, η οποία αντλεί έμπνευση από το κορυφαίο ανδρικό κατάστημα της μάρκας στη 867 Madison Avenue στην Νέα Υόρκη, μόλις εμπλουτίστηκε με νέα μοντέλα που έχουν κάσα από ασήμι και χρυσό.

Τα νέα μοντέλα της συλλογής RL867 διαθέτουν τετράγωνη κάσα από χρυσό ή ασήμι με διαστάσεις 28mm x 28mm ή 32mm x 32mm. Μέσα από το κυρτό κρύσταλλο από ζαφείρι μπορεί κανείς να θαυμάσει το εκρού λακαρισμένο καντράν, το οποίο διαθέτει έναν συνδυασμό ρωμαϊκών και αραβικών αριθμών (μερικές φορές αποκαλείται καντράν “Καλιφόρνια”), και δύο ομόκεντρα τετράγωνα, ένα εξωτερικό για τις ενδείξεις των λεπτών, και ένα εσωτερικό για τις ενδείξεις των ωρών. Οι μαύροι δείκτες σε στυλ Breguet ολοκληρώνουν την Art Deco εμφάνιση.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν λεπτό προφίλ χάρη στον μηχανισμό 430P που κατασκευάστηκε από την Piaget για τον Ralph Lauren ως calibre RL430. Πρόκειται για έναν μηχανισμό με εξαιρετικές επιδόσεις, ο οποίος έχει πάχος μόλις μόνο 2,1 mm, παρουσιάστηκε το 1998 και από τότε χρησιμοποιείται για την σειρά Piaget Altiplano. Παρά το μικρό μέγεθος, το οποίο επηρεάζει το μέγεθος του κύριου ελατηρίου, το RL430 παρέχει περίπου 40 ώρες αποθέματος ισχύος.

Τα τέσσερα νέα ρολόγια Ralph Lauren RL867 φοριούνται με μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, το οποίο διαθέτει κούμπωμα αντίστοιχο με το υλικό της κάσας. Πρόκειται για dress ρολόγια, η τιμή των οποίων ξεκινά 8.500 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: Τα 8 καλύτερα ρολόγια που είδαμε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Share.

Comments are closed.