Αυτό το στιβαρό ρολόι είναι αφιερωμένο στο πιο θρυλικό SUV

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το γεγονός ότι η Land Rover επανέφερε το θρυλικό μοντέλο Defender το 2020, καθώς η κυκλοφορία του είχε σταματήσει το 2016, σίγουρα αποτελεί αφορμή για εορτασμό.

Έτσι λοιπόν, ο ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας Zenith, αποφάσισε να τιμήσει την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, δημιουργώντας μια αρκετά όμορφη, μοντέρνα και ειδική έκδοση του μοντέλου Defy 2, προσθέτοντας το στην συλλογή με τα ρολόγια που θα παρουσιαστούν στην 2020 LVMH Watch Week. Σας παρουσιάζουμε το Zenith Defy 21 Land Rover Defender Edition.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Zenith συνεργάζεται με την φημισμένη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς πριν τέσσερα χρόνια παρουσίασε το Zenith El Primero Range Rover Special Edition, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο μοντέλο Range Rover. Ωστόσο το ενδιαφέρον της Zenith φέτος στράφηκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο αντιπροσωπεύει 70 χρόνια καινοτομίας και βελτίωσης, τιμώντας την ιστορία του οχήματος και τη σκληροτράχηλη φύση του.

Βάση για το νέο ρολόι αποτελεί το μοντέλο Defy 21 της Zenith, το οποίο διαθέτει μια κάσα 44 χιλιοστών, γκρι καντράν και ενσωματώνει έναν τροποιημένο μηχανισμό El Primero 9004, ο οποίος έχει ένα στιβαρό σχεδιασμό για να ταιριάζει με τον Land Rover Defender του 2020 και προσφέρει απόθεμα ισχύος τουλάχιστον 50 ωρών.

Το ρολόι έχει αντοχή στο νερό σε βάθος 100 μέτρων και συνοδεύεται από έναν ιμάντα ο οποίος είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ και διαθέτει πτυσσόμενο κούμπωμα με ασφάλεια.

Μόνο 250 κομμάτια του Zenith Defy 21 Land Rover Defender Edition κατασκευάστηκαν, με το καθένα να κοστίζει 13.700 ευρώ στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ένα ρολόι που σχεδιάστηκε για να σας συνοδεύει στις πιο ακραίες συνθήκες

Share.

Comments are closed.