6 νέα ρολόγια από την Seiko με έμπνευση το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι Street Fighter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για πάνω από 50 χρόνια η συλλογή 5 Sports της Seiko διαθέτει αξιόπιστα ρολόγια, τα οποία έχουν μεγάλη αντοχή, είναι πολύ προσιτά και έχουν αγαπηθεί από τους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών παγκοσμίως.

Πρόσφατα η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει έξι νέα μοντέλα στην συλλογή Seiko 5 Sports, τα οποία παίρνουν έμπνευση από διάφορους χαρακτήρες του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού Street Fighter, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1987 κι έγινε σχεδόν αμέσως ένα από τα αγαπημένα Fighting Games.

Τα νέα ρολόγια παίρνουν έμπνευση από το Street Fighter V – την τελευταία έκδοση του παγκοσμίου φήμης Fighting Game – και βασίζονται σε έξι βασικούς χαρακτήρες της σειράς: Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief και Blanka.

Κάθε ρολόι διαθέτει μια κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 42,5 mm και πάχος 13,4 mm, ενώ στο εσωτερικό τους χτυπάει ο αυτόματος μηχανισμός Calibre 4R36, ο οποίος προσφέρει 41 ώρες απόθεμα ισχύος. Όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα στα 100 μέτρα και διαθέτουν μια οπίσθια θήκη για επιπλέον αντοχή.

Αυτή η εξαιρετική συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο μέσω του online καταστήματος της Seiko εδώ. Κάθε ρολόι της νέας σειρά είναι μια περιορισμένη έκδοση 9.999 κομματιών.

Δείτε όλα τα ρολόγια παρακάτω:

Seiko

Seiko

Seiko

Seiko

Seiko

Seiko

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 200 συλλεκτικά ρολόγια Seiko πρόκειται να δημοπρατηθούν σε λίγες μέρες

Share.

Comments are closed.