4 προσιτά ρολόγια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το Royal Oak της Audemars Piguet!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές (σε σημείο που να γινόμαστε κουραστικοί), η G-Shock είναι μια αξιέπαινη μάρκα, δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζει στιβαρά ρολόγια, με άκρως ανθεκτικό χαρακτήρα, υπέροχο σχεδιασμό και πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες, τα οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς με ελάχιστα χρήματα.

Πρόσφατα η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να αξιοποιήσει την τεράστια επιτυχία του μοντέλου “CasiOak”, παρουσιάζοντας μια νεά σειρά GM-2100, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με μεταλλική στεφάνη για ακόμα πιο πιο κομψή εμφάνιση. Τα νέα μοντέλα που θυμίζουν αρκετά τα Royal Oak της Audemars Piguet λόγω της οκτάγωνης κάσας τους, και διατίθενται με σκούρο γκρι, μπλε-γκρι, πράσινο και κόκκινο χρώμα στο καντράν.

Και τα τέσσερα μοντέλα συνοδεύονται από ιμάντες από ρητίνη και διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ρολόγια της σειράς GA-2100, όπως αντοχή στο νερό 200 μέτρα, αντοχή σε κρούσεις, φωτισμό LED, χρονόμετρο – με ακρίβεια μέτρησης χιλιοστού δευτ/του και χρόνο μέτρησης έως και 24 ώρες, παγκόσμια ώρα, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης – από 1 έως 100 λεπτά, 5 ημερήσια ξυπνητήρια, κ.α.

GM-2100-1A – Black Dial / GM-2100N-2A – Navy Blue Dial

GM-2100B-4A – Red Dial / GM-2100B-3A – Green Dial

Για όσους ενδιαφέρονται, η σειρά GM-2100 της G-SHOCK αναμένεται να κυκλοφορήσει στις τον Αύγουστο με τις τιμές των ρολογιών να κυμαίνονται από 200 έως 220 δολάρια.


Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε 5 μαύρα ρολόγια που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τον καρπό σου!

Δύο εξαιρετικά στιβαρά ρολόγια από την Panerai που φτιάχτηκαν για περιπέτεια!

Share.

Comments are closed.