Δύο εξαιρετικά στιβαρά ρολόγια από την Panerai που φτιάχτηκαν για περιπέτεια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Panerai συνεργάστηκε με τον διάσημο φωτογράφο του National Geographic και σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ “Free Solo”, Τζίμι Τσιν, για την δημιουργία δύο περιορισμένων εκδόσεων του μοντέλου Submersible.

Το πρώτο μοντέλο (ref.PAM01207) είναι μια περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων και διαθέτει κάσα 47 mm από αμμοβολημένο τιτάνιο, η οποία φιλοξενει τον αυτόματο μηχανισμό με λειτουργία χρονογράφου, P.9100 της Panerai. Ο μηχανισμός απαρτίζεται από 302 μέρη, διαθέτει μπαλανσιέ Glucydur®, αντικραδασμικό σύστημα Incabloc®, λειτουργεί με 28,800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει τρεις ημέρες ενεργειακής αυτονομίας χάρη στα δύο βαρέλια του.

Η δεύτερη έκδοση αυτού του ρολογιού είναι το Submersible Chrono Flyback Jimmy Chin Xperience Edition. (ref.PAM01208), το οποίο όπως δηλώσει και το όνομα του, συνοδεύεται από μια συναρπαστική εμπερία. Στεγάζει τον ίδιο μηχανισμό με το προηγούμενο μοντέλο, ωστόσο διαθέτει κάσα 47 mm από τιτάνιο μe επίστρωση DLC (Diamond Like Carbon​). Περιορίζεται σε 14 τεμάχια και συνοδεύετεαι από ένα πλήρες ταξίδι στο Jackson Hole του Ουαϊόμινγκ, όπου ο ίδιος ο Τζίμι Τσιν θα σας μεταφέρει στα αγαπημένα του σημεία για αναρρίχηση, wakeboarding και φωτογραφία.

Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν μια αναμνηστική εικόνα στην πλάτη της κάσας, η οποία περιλαμβάνει μια οροσειρά, την αμερικανική σημαία και ένα ζευγάρι πέδιλα του σκι. Το πρώτο μοντέλο κοστίζει 19.400 δολάρια, ενώ το Xperience Edition 41.500 δολάρια. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν την Panerai για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες των μοντέλων παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: 302 στιβαρά ρολόγια κατασκευάστηκαν από την πόρτα ενός Land Rover Defender!

Share.

Comments are closed.