Το νέο MoonSwatch είναι αφιερωμένο στο φαινόμενο του “Μπλε Φεγγαριού”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καθώς πλησιάζει το τέλος του μήνα, η Swatch και η OMEGA επιστρέφουν με άλλη μια εξαιρετικά περιορισμένη κυκλοφορία MoonSwatch.

Αυτή τη φορά, το δίδυμο αποκάλυψε το μοντέλο Mission to Neptune που συνδυάζεται με έναν δείκτη δευτερολέπτων που έχει κατασκευαστεί από Moonshine™ Gold της OMEGA για να καλωσορίσει το αστρονομικό φαινόμενο του “Μπλε Φεγγαριού”.

Μέχρι στιγμής, το 2023 ήταν η χρονιά του Mission to Moonshine Gold MoonSwatch, με μια διαφορετική παραλλαγή να αποκαλύπτεται κάθε μήνα. Οι τελευταίες επαναλήψεις επικεντρώθηκαν γύρω από το ίδιο σώμα ρολογιού, με τον κεντρικό δείκτη δευτερολέπτων να χρησιμεύει ως η μόνη διαφοροποίηση μεταξύ κάθε μοντέλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swatch (@swatch)

Σπάζοντας το μοτίβο για πρώτη φορά φέτος, το Mission to Neptune έρχεται με μια μπλε κάσα 42 mm από Βιοκεραμικό, η οποία πλαισιώνει ένα σκούρο μπλε καντράν που φωτίζεται από έναν δευτερολεπτοδείκτη από το αποκλειστικό κράμα κίτρινου χρυσού Moonshine™ Gold της OMEGA. Όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό που συνοδεύει το ρολόι, αυτός ο ιδιαίτερος δείκτης δευτερολέπτων παράγεται αποκλειστικά μια φορά τον μήνα τις ημέρες που έχει πανσέληνο, οι οποίες λέγεται ότι έχουν μαγική επίδραση σε πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swatch (@swatch)

Με λιανική τιμή 285,00 ευρώ, το Mission to Neptune θα είναι διαθέσιμο για μία μόνο μέρα στις 30 Αυγούστου σε 99 καταστήματα Swatch σε 86 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Swatch.


Διαβάστε επίσης: Δύο πανέμορφα ρολόγια από την H. Moser & Cie με μαύρα “αινιγματικά” καντράν

Share.

Comments are closed.