Το νέο μπέρμπον του Στεφ Κάρι κοστίζει 4.500 δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από έναν περίπου χρόνο ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Στεφ Κάρι, κυκλοφόρησε το μπέρμπον Gentleman’s Cut, ενθουσιάζοντας τους φανς του μπάσκετ και του ουίσκι. Το μπέρμπον του ωστόσο απέτυχε να ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία που το ακολούθησε και θεωρήθηκε υπερτιμημένο.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ένα νέο μπέρμπον Gentleman’s Cut, το οποίο ονομάζεται Player Exclusive και κοστίζει το εκπληκτικό ποσό των 4.500 δολαρίων (το προηγούμενο κόστιζε 80 δολάρια)! Αν και δεν είμαστε ειδικοί, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα εξωφρενικό ποσό, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μπέρμπον 15 ετών που δεν είναι καν Pappy Van Winkle.

Το Player Exclusive παράγεται στην Boone County Distilling Co. στο Κεντάκι, αλλά δεδομένου ότι το αποστακτήριο άρχισε να λειτουργεί μόλις το 2015, αποστάχθηκε αλλού. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Boone County, αυτό το ουίσκι αποστάχθηκε το 2005 και εμφιαλώθηκε το 2020. Το μείγμα είναι μια αρκετά τυπική φόρμουλα υψηλής περιεκτικότητας σε σίκαλη με 75% καλαμπόκι, 21% σίκαλη και 4% βύνης από κριθάρι.

Το Player Exclusive είναι μία περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων. Κάθε μπουκάλι είναι αριθμημένο, διαθέτει χαραγμένη την υπογραφή του Κάρι και συνοδεύεται από ένα πώμα με τα αρχικά “T.C.C”, συντομογραφία για αυτό που θεωρείται μότο του Κάρι: “Trust, Commitment, Care”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρώτο μπουκάλι πουλήθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Golden State Warriors Foundation τον περασμένο μήνα για 350.000 δολάρια, μια πολύ καλή προσφορά για τη φιλανθρωπική οργάνωση.


Διαβάστε επίσης: Μερικές φορές, τα καλύτερα πράγματα στη ζωή βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας!

Share.

Comments are closed.