Τρία εξαιρετικά σπάνια sneakers Supreme x Nike που πολλοί πίστευαν πως είχαν καταστραφεί!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος δημοπρασιών Joopiter του Pharrell Williams προσφέρει τρία εξαιρετικά σπάνια sneakers Supreme x Nike SB Dunk High που κατασκευάστηκαν το 2003 και πιστεύεται ότι είχαν καταστραφεί.

Αυτά τα Supreme x Nike SB Dunks είναι τα πρωτότυπα από την συνεργασία του 2003 των δύο brands, και δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Ενώ πολλοί θεώρησαν ότι είχαν κλειδωθεί σε κάποιο θησαυροφυλάκιο ή είχαν καταστραφεί, τελικά εμφανίστηκαν στην δημοπρασία “Chasing Grails” και αναμένεται να πωληθούν από 30.000 έως 50.000 δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOOPITER (@joopiterofficial)

Κάθε απόχρωση διαθέτει ζωντανές δερμάτινες επικαλύψεις στους χρωματισμούς από το πρόγραμμα “Be True To Your School” του 1985: “Varsity Red”, “University Blue” και “College Orange”. Τα πάνελ των τετάρτων κοσμούνται με επαναλαμβανόμενο χρυσό λογότυπο Nike Swoosh (αντί για τα χρυσά αστέρια που χρησιμοποιήθηκαν στα ζευγάρια που κυκλοφόρησαν το 2003) και οι ετικέτες της γλώσσας έχουν ραμμένο το σήμα της Nike με χρυσή κλωστή.

“Ο θρύλος λέει ότι αυτό το σχέδιο απορρίφθηκε από τη Nike και αντικαταστάθηκε από τα εμβληματικά χρυσά αστέρια. Από τη συλλογή του Ryan Chang, ενός από τους πιο αξιοσέβαστούς συλλέκτες στη βιομηχανία, αυτά τα τρία παπούτσια αντιπροσωπεύουν τα βασικά στοιχεία της συλλογής sneakers – σπανιότητα, προέλευση και κατάσταση”, ανέφερε η Caitlin Donovan, Επικεφαλής Παγκόσμιων Πωλήσεων της Joopiter.

Δοκιμάστε την τύχη σας και υποβάλετε τις προσφορές σας για τα τρία πρωτότυπα Supreme x Nike SB Dunk High στο Joopiter.com.


Διαβάστε επίσης: Η Nike αρχίζει να πουλάει μεταχειρισμένα αθλητικά παπούτσια online

Share.

Comments are closed.