Το χειμερινό αξεσουάρ που θα σου χρειαστεί όταν πιάσουν τα κρύα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχουν μερικά αξεσουάρ που έχουν αντέξει την δοκιμασία του χρόνου, οπότε αν φαινόντουσαν καλά πριν από 50 χρόνια, είναι πιθανό ότι θα φαίνονται καλά σήμερα, αλλά και 50 χρόνια μετά.

Ένα από αυτά τα αξεσουάρ, το οποίο πολλοί από εσάς ίσως έχετε υποτιμήσει, είναι ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια, τα οποία είναι μια πιο κομψή επιλογή σε σχέση με τους μάλλινους ομολόγους τους, και μπορούν να φορεθούν τόσο σε επίσημες, όσο σε πιο casual χειμερινές εμφανίσεις.

Σκεφτείτε το – ενώ αγοράζουμε ανθεκτικές δερμάτινες μπότες για να προστατεύουμε τα πόδια μας από το κρύο, γιατί δεν μεταχειριζόμαστε τα χέρια μας με τον ίδιο τρόπο; Εάν λοιπόν θέλετε να είστε στυλάτος, αλλά και να προστατέυσετε τα χέρια σας από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα παρακάτω πολυτελή δερμάτινα γάντα είναι για εσάς. Είναι κατασκευασμένα από πολύτελή μαλακά δέρματα και σύμγωνα με τους κατασκευαστές τους, θα σας κρατήσουν μια ζωή.

Pickett Men’s Fur Lined Deerskin Gloves

Αυτά τα γάντια από την Pickett είναι κατασκευασμένα από πολυτελές δέρμα και διαθέτουν γούνινη επένδυση για περισσότερη μόνωση.

Aspinal of London Men’s Cashmere Lined Leather Gloves

Ένα όμορφο και κλασικό ζευγάρι γάντια από την Aspinal, τα οποία είναι κατασκευασμένα χειροποίητα από μαλακό, εύπλαστο ιταλικό δέρμα nappa. Μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με το κοστούμι σας.

Loro Piana Shearling Gloves

Ένα πανέμορφο ζευγάρι γάντια από τον οίκο Loro Piana, με μοναδικό σχεδιασμό και επένδυση από μαλλι προβάτου. Ιδανικά για όσους ψάχνουν κάτι να προστατεύσουν τα χέρια τους όταν οι θρεμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Dent’s Mendip Men’s Wool Lined Leather Officers Gloves

Η βρετανική μάρκα Dent’s χρησιμοποιεί έναν εξαιρετικά λεπτό και ιδιαίτερα ανθεκτικό τύπο δέρματος για να δημιουργήσει τα ευέλικτα και αξιόπιστα γάντια.

Hestra Frode Wool-Lined Full-Grain Leather Gloves

Αυτά τα αξιόπιστα και ανθεκτικά γάντια προέρχονται από την Σουηδία, και εκτός από χοντρή επένδυση, είναι εξαιρετικά απαλά στην υφή.

Mulberry Men’s Soft Nappa Gloves

Τέλος, έχουμε ένα ζευγάρι γάντια σε ανοιχτή απόχρωση από την Mulberry, τα οποία αποτελούν μια πολύ καλή επένδυση. Μπορεί να μην σας προσφέρουν την ίδια ευελιξία με ένα απλό μαύρο ζευγάρι, αλλά είναι κατασκευασμένα από 100% δέρμα nappa και όσο περνάει ο χρόνος θα γίνονται ακόμα πιο μαλακά.


Διαβάστε επίσης: Αυτά τα γάντια φτιάχτηκαν για να φορεθούν με τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα

Share.

Comments are closed.