Αυτά τα γάντια φτιάχτηκαν για να φορεθούν με τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Christophe Fenwick είναι ένας από αυτούς τους αξιοθαύμαστους ανθρώπους που έχουν μετατρέψει το πάθος τους σε επάγγελμα. Ο σχεδιαστής με έδρα το Παρίσι, είναι λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων και έχει κατασκευάσει με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια μια σειρά από γάντια και παπούτσια οδήγησης, τα οποία φτιάχτηκαν για να φορεθούν με τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα του κόσμου.

Ο Fenwick, συνήθιζε να συλλέγει παλιά αυτοκίνητα και να τα επισκευάζει μόνος του, να συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων και να λαμβάνει μέρος σε αρκετά οδικά ταξίδια. Ως ένας οδηγός με το αβίαστο στυλ του Steve McQueen, χρειαζόταν τα κατάλληλα γάντια, αλλά δεν μπορούσε να βρει ένα ζευγάρι που να ήταν αρκετά πρακτικό αλλά και όμορφο για τον σκοπό του.

Έτσι πήρε ένα ζευγάρι γάντια που να πληρεί τις προδιαγραφές, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τα κλασικά σχέδια της δεκαετίας του 1960, και κατάφερε μέσω μιας μεθόδου εφαρμογής πατίνας στο δέρμα να τους δώσει μια λαμπερή vintage εμφάνιση.

Οι φίλοι του και λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ με τα custom-made γάντια του, που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή γι’ αυτούς. Στη συνέχεια αποφάσισε να ξεκινήσει την δική του μάρκα, λανσάρωντας την πρώτη του συλλογή από γάντια το 2014.

Ο Fenwick χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα δέρματα από αρνιά, ελάφια και χοιροειδή, τα οποία επεξεργάζονται στην Ιταλία και ράβονται από μια οικογένεια τεχνιτών, με μερικά από αυτά να έχουν επένδυση από σκωτσέζικο κασμίρ ή fine-gauge βαμβάκι για επιπλέον ζεστασιά. Τα σχέδια του είναι εμπνευσμένα από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες της προσωπικής του συλλογής.

Το προηγούμενο έτος πρόσθεσε μια συλλογή από πανέμορφα δερμάτινα και σουέτ παπούτσια οδήγησης, τα οποία παίρνουν έμπνευση από αυτά που φορούσαν οι οδηγοί της Formula 1 και του Le Mans πριν από δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων μερικών παπουτσιών περιορισμένης έκδοσης προς τιμήν των θρυλικών αγώνων αυτοκινήτων.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια και τα χρώματα εδώ. Ο Fenwick προσφέρει επίσης μια υπηρεσία κατόπιν παραγγελίας, εάν θέλετε τα γάντια ή τα παπούτσια σας να ταιριάζουν με το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα σας.


Διαβάστε επίσης: Ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στον κόσμο

Share.

Comments are closed.