Αυτά τα γάντια φτιάχτηκαν για να φορεθούν με τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Christophe Fenwick είναι ένας από αυτούς τους αξιοθαύμαστους ανθρώπους που έχουν μετατρέψει το πάθος τους σε επάγγελμα. Λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, ο σχεδιαστής με έδρα το Παρίσι, έχει κατασκευάσει με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια μια σειρά απο γάντια οδήγησης και πρόσφατα παπούτσια, που είναι αρκετά cool και όμορφα για να φορεθούν με τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα του κόσμου.

Όσο θυμάται τον εαυτό του ο Fenwick, έχει συλλέξει παλιά αυτοκίνητα, έχει κάνει τις δικές του επισκευές, έχει συμμετάσχει σε αγώνες αυτοκινήτων και έχει λάβει μέρος σε αρκετά οδικά ταξίδια. Ως ένας οδηγός με το αβίαστο στυλ του Steve McQueen, χρειαζόταν τα κατάλληλα γάντια, αλλά δεν μπορούσε να βρει ένα ζευγάρι που να ήταν αρκετά πρακτικό αλλά και όμορφο για τον σκοπό του.

Ως εκ τούτου είχε ένα ζευγάρι προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του, εμπνευσμένο από κλασικά σχέδια της δεκαετίας του 1960. Βρήκε επίσης μια αποκλειστική μέθοδο εφαρμογής πατίνας στο δέρμα για να τους δώσει μια λαμπερή vintage εμφάνιση, που αντανακλά την πατίνα των ίδιων των αυτοκινήτων.

Οι φίλοι του και οι λάτρεις των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στον περιβάλλον του, ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ με τα custom-made γάντια του, που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή για συναδέλφους classic drivers και μέχρι το τέλος του 2014 η μάρκα του έκανε το ξεκίνημα της.

Ο Fenwick χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα δέρματα απο αρνιά, ελάφια και χοιροειδή, τα οποία επεξεργάζονται στην Ιταλία για την κατασκευή των γαντιών, μερικά απο τα οποία έχουν επένδυση απο σκωτσέζικο κασμίρ ή fine-gauge βαμβάκι για επιπλέον ζεστασιά, ενώ ράβονται από μια οικογένεια τεχνιτών. Τα σχέδια του είναι εμπνευσμένα από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες της προσωπικής του συλλογής.

Το προηγούμενο έτος πρόσθεσε μια συλλογή από πανέμορφα δερμάτινα και σουέτ παπούτσια οδήγησης, με βάση αυτά που φορούσαν οι οδηγοί της Formula 1 και του Le Mans πριν από δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων μερικών παπουτσιών περιορισμένης έκδοσης προς τιμήν των θρυλικών αγώνων αυτοκινήτων.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια και τα χρώματα εδώ. Ο Fenwick προσφέρει επίσης μια υπηρεσία κατόπιν παραγγελίας, εάν θέλετε τα γάντια ή τα παπούτσια σας να ταιριάζουν με το E-Type σας.

Share.

Comments are closed.