Το “βασικό” κομμάτι που πρέπει να περιέχει η ντουλάπα σου το φθινόπωρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι αρκετά λυπηρό ότι το καλοκαίρι αποτελεί πλέον παρελθόν, ωστόσο, πρέπει να το αποδεχτούμε και να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να αναδιοργανώνουμε την γκαρνταρόμπα μας όπως επιτάσσει η νέα σεζόν.

Ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να περιέχει η ντουλάπα σας το φθινόπωρο είναι το καρό πουκάμισο. Πρόκειται για ένα κλασικό ένδυμα, του οποίου το print συνδέθηκε με την σκωτσέζικη υπερηφάνεια, ενώ κατάφερε να γίνει σύμβολο της εργατικής τάξης: από τους ξυλοκόπους με τα μαυροκόκκινα καρό πουκάμισα και τους εργάτες στα ορυχεία έως τους αγρότες του αμερικανικού Νότου και τους καουμπόηδες.

Την δεκαετία του ’70 το είδαμε φορεμένο από την ασυμβίβαστη γενιά των Punks, ενώ την δεκαετία του ’90 ήταν ένα από τα κομμάτια που ήταν στενά συνδεδεμένα με την Grunge, που πέρα από ένα μουσικό είδος, ήταν νοοτροπία, ήταν στυλ και ένα κίνημα χωρίς ταξικούς όρους.

Σήμερα αποτελεί βασικό στοιχείο της μοντέρνας γκαρνταρόμπας λόγω της ευελιξίας του. Είναι ιδανικό για το φθινόπωρο, καθώς μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα μπλουζάκι ή κάτω από ένα σακάκι.

Δείτε παρακάτω μερικά καρό πουκάμισα που αξίζει να επενδύσετε αυτό το φθινόπωρο.

L.L. Bean Scotch plaid flannel shirt


Gitman Vintage melange shaggy fleece shirt


Outerknown Blanket shirt


Wrangler Authentics long sleeve heavy weight fleece shirt


Amiri distressed dégradé bleached checked cotton and Tencel-blend flannel shirt


Abercrombie lightweight flannel


Pendleton snap front Canyon wool shirt


Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι αγαπημένες μάρκες του Βασιλιά Καρόλου

Share.

Comments are closed.