Αυτές είναι οι αγαπημένες μάρκες του Βασιλιά Καρόλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος Γ’, είναι ένας άντρας με άψογο γούστο και είναι γνωστό ότι παραμένει πιστός στις μάρκες που του αρέσουν.

Γενικά επενδύει στην ποιότητα, και σύμφωνα με τον δημιουργικό διευθυντής του Gieves & Hawkes, John Harrison, από τον οποίο προμηθεύεται τα κομψά του κοστούμια, “ο Κάρολος είναι από τους λίγους άντρες που προωθεί ιδιαίτερα την ιδέα ότι ένα bespoke κοστούμι και ένα ζευγάρι χειροποίητα παπούτσια είναι μια σοβαρή επένδυση. Μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε καλύτερα.”

Διαθέτει μία εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα, η οποία περιλαμβάνει κυρίως κομμάτια από τις κάτωθι μάρκες.

Για κοστούμια: Gieves & Hawkes

Mike Wilkinson / Courtesy of MR PORTER

Πολλά κοστούμια του Καρόλου προέρχονται από τους Anderson & Sheppard, στην οδό Old Burlington του Mayfair, αλλά ο οίκος ραπτικής Gieves & Hawkes που βρίσκεται στο νούμερο 1 της Savile Row ευνοείται ιδιαίτερα από τον μονάρχη.

Για παπούτσια: Crockett & Jones

@ Getty Images Entertainment/ Getty Images / Ideal Image

Με ίδρυση στα τέλη του 19ου αιώνα από τον Charles Jones και τον James Crockett, ο οίκος υποδηματοποιίας που εδρεύει στο Northampton έχει προσφέρει πολλά ζευγάρια στον Βασιλιά. Όπως και οι άλλοι Άγγλοι υποδηματοποιοί, η Crockett & Jones προσφέρει μια γκάμα παπουτσιών με Goodyear ραφή. Χρησιμοποιούν μια σχολαστική διαδικασία κατασκευής 8 σταδίων που εξασφαλίζει ότι τα παπούτσια τους θα πληρούν τα αυστηρά πρότυπα του οίκου.

Να σημειώσουμε ότι ο οίκος John Lobb, ο οποίος ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1866, ευνοείται επίσης από τον Βασιλιά Κάρολο.

Για αδιάβροχα ρούχα: Barbour

© Getty Images / Ideal Image

Από το 1987, η βρετανική επωνυμία Barbour έχει λάβει βασιλικό εύσημο πιστοποίησης, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να προμηθεύει τον Κάρολο με “αδιάβροχα και προστατευτικά ρούχα” Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 1894 στο λιμάνι του South Shields, στο νότιο-ανατολικό τμήμα της Αγγλίας, και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια ηγετική αγγλική μάρκα ενδύματος, με τεράστια κληρονομιά και παράδοση.

Για καπέλα: Lock & Co. Hatters

© Getty Images / Ideal Image

Για περισσότερα από 330 χρόνια, οι Lock & Co. Hatters έχουν δημιουργήσει καπέλα για τις πιο σημαντικές παγκόσμιες φυσιογνωμίες και είναι γνωστοί και για το θρυλικό bowlers hat του 1850. Είναι το παλαιότερο κατάστημα καπέλων στον κόσμο και οι δημιουργίες του έχουν κοσμήσει πολλές φορές το κεφάλι του Βασιλιά Κάρολου, ο οποίος προτιμά τα tweed flat caps.

Για πουκάμισα: Turnbull & Asser

© Getty Images / Ideal Image

Για τον Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα καλοραμμένο πουκάμισο αποτελεί τη βάση των περισσότερων ρούχων που διαθέτει, και η Turnbull & Asser είναι η μάρκα στην οποία στρέφεται για να το αποκτήσει. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1885 και δημιουργεί κατά παραγγελία πουκάμισα για τον Κάρολο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Για αξεσουάρ: Dents

© Getty Images / Ideal Image

Οι περισσότεροι μονάρχες εξαρτώνται από τα εκλεκτά προϊόντα της βρετανικής πολυτελής μάρκα δερμάτινων ειδών, Dents, η οποία ιδρύθηκε στο Worcester το 1777. Το 2016 ο βασιλιάς Κάρολος απένειμε το πρώτο του βασιλικό ένταλμα στην Dents — αναμφίβολα για να βελτιώσει την υπαίθρια γκαρνταρόμπα του.


Διαβάστε επίσης: Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε καλύτερα

Share.

Comments are closed.