Το πιο επιθυμητό sneaker παγκοσμίως μπορεί να γίνει δικό σου σε λίγες ημέρες!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το 2015 οι sneakerheads παρακαλούσαν την Jordan Brand να επανεκδώσει το διαχρονικό Air Jordan 1 “Chicago”, και, τελικά, η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

Γιορτάζοντας το αίσθημα συγκίνησης που προσφέρει η ανακάλυψη ενός τέλειου vintage κομματιού, το Air Jordan 1 “Chicago” κυκλοφορεί αυτό τον μήνα σε μια κλασική χρωματική παλέτα που σε γυρίζει πίσω στον χρόνο.

Από το κουτί με αναφορές από το παρελθόν (ρίξε απλώς μια ματιά στις ρετρό διαφημίσεις) μέχρι τις λεπτομέρειες από δέρμα κρακελέ, αυτά τα παπούτσια χαρίζουν το απόλυτο στιλ της δεκαετίας του ’80. Οι λεπτομέρειές του κάνουν τη διαφορά: μια “παλιά, χειρόγραφη” απόδειξη συνδυάζεται με την ενδιάμεση σόλα με παλαιωμένη όψη σε απόχρωση Sail για να σε μεταφέρουν στις απαρχές της επανάστασης του μπάσκετ.

Για την ιστορία, το Air Jordan 1 “Chicago”, το οποίο είναι το πιο περιζήτητο αθλητικό παπούτσι κάτω από την ομπρέλα της μάρκας Nike, σχεδιάστηκε από τον Peter Moore το 1984 και κυκλοφόρησε το 1985. Είναι το sneaker που θα ήθελε να έχει οποιοσδήποτε συλλέκτης και αυτός είναι ο λόγος που η τιμή του είναι πολύ υψηλή στην δευτερογενή αγορά.

Το νέο Air Jordan 1 “Chicago” θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου μέσω του Nike SNKRS στην τιμή των 179,99 ευρώ. Σύμφωνα με την μάρκα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!


Διαβάστε επίσης: Εσείς θα δίνατε 700 ευρώ για ένα sneaker που μπορεί να έχετε ήδη;

Share.

Comments are closed.