Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Weekend bag, holdall ή duffle, όπως και αν την ονομάσετε σημαίνει το ίδιο πράγμα: μία τσάντα από μαλακό ύφασμα ή δέρμα, με δύο χειρολαβές, που μπορεί να χωρέσει ότι θα χρειαστείτε για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Ίσως να έχετε θαμπωθεί από τις πολυτελείς αλουμινένιες βαλίτσες ταξιδίου, που φημολογείται ότι είναι αλεξίσφαιρες, όμως για να σπάσεις τον κωδικό τους πρέπει να είσαι το λιγότερο χάκερ και αλίμονο αν χάσεις εκείνα τα μικρά κλειδάκια, γιατί θα χρειαστείς λοστό από ληστή τραπεζών! Οπότε, όσο και αν σου γεμίζουν το μάτι, πίστεψε μας δεν θα σου κάνουν την ζωή ευκολότερη.

Οι weekend bags καθιστούν πιο εύκολη την μεταφορά σας και φυσικά το κάνουν με στυλ. Είναι κομψές, έχουν άφθονο χώρο, είναι εύκολες στη μεταφορά και σίγουρα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα, γιατί κανείς δεν θέλει να σέρνει μια βαλίτσα.

Τέλος, δεν θα πιάνει όλο τον χώρο στο πατάρι της ντουλάπας σας όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Αφού είπαμε όλα αυτά και σας πείσαμε, πάμε τώρα να δούμε τις weekend bags που μας αρέσουν.

Berluti Jour Off Small Leather Holdall


Aspinal Harrison Weekender Travel Bag


Gucci Ophidia GG Weekend Bag


Lotuff No. 12 Weekender


The North Face Base Camp Duffel


Filson Medium Twill Duffel Bag


Louis Vuitton Monogram Eclipse Keepall


Bottega Veneta Intrecciato Duffel Bag


Want Les Essentials “Hartsfield” Neoprene Tote


Longchamp “Le Foulonné” Travel Bag


Διαβάστε επίσης: Όλα όσα θα χρειαστείτε για να κάνετε κάμπινγκ αυτό το καλοκαίρι

Share.

Comments are closed.