Όλα όσα θα χρειαστείτε για να κάνετε κάμπινγκ αυτό το καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν στραφεί στο κάμπινγκ για τις διακοπές τους, καθώς ήταν πιο οικονομική λύση και φυσικά σου έδινε την δυνατότητα να έρθεις κοντά με την φύση. Φέτος, και λόγω του κορονοϊού, ο αριθμός των ανθρώπων που θα επιλέξουν αυτό τον εναλλακτικό τρόπο διακοπών αναμένεται να αυξηθεί.

Φυσικά, για να κάνει κανείς κάμπινγκ θα πρέπει να έχει και τον κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς δεν βάζεις μια σκηνή στο αμάξι και βρίσκεις ένα δέντρο για να την στήσεις από κάτω. Εδώ λοιπόν ερχέται να σας βοηθήσει η ιαπωνική εταιρία BEAUTY & YOUTH, η οποία συνεργάστηκε με την αμερικανική μάρκα Coleman, για την δημιουργία μιας συλλογής εξοπλισμού κάμπινγκ.

Η νέα συλλογή διαθέτει σχεδόν ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς για να κάνει κάμπινγκ, όπως μια σκηνη, ένα καροτσάκι μεταφοράς, ψυγειάκι, πτυσσόμενες καρέκλες, τραπεζάκι, φανάρι με πολλαπλά πάνελ, καλάθι για τα άπλυτα, τσάντες μεταφοράς κ.α.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής διαθέτουν ένα ανοιχτό μπλε χρώμα σε συνδυασμό με μαύρες και γκρι πινελιές. Το highlight της συλλογής BEAUTY & YOUTH x Coleman είναι η “Quick Up IG Shade” σκηνή, η οποία είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο νάιλον. Όπως υποδηλώνει και το όνομα της, η σκηνή μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Προσφέρει βέλτιστο εξαερισμό, ενώ το δίχτυ με πολύ λεπτό πλέγμα, κρατάει τα κουνούπια και τα άλλα έντομα μακριά.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα UNITED ARROWS και η τιμή των προϊόντων κυμαίνεται από 47 δολάρια έως 143 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Το ιδανικό μέρος για όσους λατρεύουν το οργανωμένο κάμπινγκ

Share.

Comments are closed.