Τα adidas YEEZY που πρόκειται να δούμε ξανά στα ράφια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν δύο εβδομάδες, ανακοινώθηκε ότι η adidas και ο Ye συμφώνησαν αμοιβαία να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους, ώστε να ξεφορτωθούν τα υπόλοιπα YEEZY αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που βρίσκονται σε αποθήκες του γερμανικού κολοσσού. Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε διεθνείς οργανισμούς που επηρεάστηκαν από τις αντισημιτικές δηλώσεις του Ye, ενώ το 15% της προμήθειας θα πάει απευθείας στον ράπερ.

Μετά από μια κλεφτή ματιά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει, αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή της σειράς YEEZY της adidas. Ο ιστότοπος της adidas India αποκάλυψε μια εκτεταμένη σειρά υποδημάτων adidas Yeezy από το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Yeezy 350 “Pirate Black”, Zebra 350s, Utility Black 500s, Yeezy Foam Runner και Yeezy Slides σε διάφορα στυλ, τα οποία είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν ξανά στα ράφια.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για κάθε μοντέλο, αν και είναι πιθανό ότι να κυκλοφορήσουν κλιμακωτά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εκτός από τα restocks, μπορούμε να περιμένουμε ολοκαίνουργια μοντέλα adidas YEEZY που δεν έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν.


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μία ματιά στα νέα σανδάλια από την συνεργασία Dior x Birkenstock

Share.

Comments are closed.