Ρίχνουμε μία ματιά στα νέα σανδάλια από την συνεργασία Dior x Birkenstock

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Thibo Denis, επικεφαλής των ανδρικών υποδημάτων του οίκου Dior, μόλις αποκάλυψε την νέα συλλογή Dior x Birkenstock, η οποία θα περιλαμβάνει το κλασικό σανδάλι Tokio σε τρεις έντονες χρωματικές αποχρώσεις.

Ως συνέχεια της επιτυχημένης συλλογής που κυκλοφόρησε το 2022, αυτή η νέα έκδοση ακολουθεί μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση, διαθέτοντας ζωηρά χρώματα που ευθυγραμμίζονται τέλεια με το πνεύμα της καλοκαιρινής σεζόν. Αυτή η στροφή προς πιο ζωντανές αποχρώσεις αντιπροσωπεύει μια απόκλιση από την ουδέτερη-βαριά χρωματική παλέτα της προηγούμενης συλλογής.

Thibo Denis

Επιλέγοντας πολυτελές σουέντ σε μία έντονη χρωματική παλέτα και ένα λείο δερμάτινο λουράκι που τυλίγεται γύρω από τον αστράγαλο, τα σανδάλια αυτά προορίζονται για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Είναι εξοπλισμένα με αγκράφες για ασφαλή εφαρμογή και ενδιάμεσες σόλες από φελό, ενώ διαθέτουν το χαρακτηριστικό μοτίβο του Dior στις εξωτερικές σόλες και την επωνυμία τυπωμένη στις εσωτερικές σόλες.

Thibo Denis

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας των σανδαλιών Dior x Birkenstock Tokio, αλλά πιθανότατα θα τα δούμε στα ράφια τους επόμενους μήνες.


Διαβάστε επίσης: Η adidas αποφάσισε επιτέλους τι σκοπεύει να κάνει με τα απούλητα Yeezy!

Share.

Comments are closed.