Ο Κάνιε Γουέστ πουλάει φούτερ Balenciaga, Adidas, και Gap έναντι 20 δολαρίων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κάνιε Γουέστ, γνωστός πλέον και ως Ye, δήλωσε πως πουλάει φούτερ Balenciaga, Adidas, και Gap έναντι 20 δολαρίων, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα X17online.

Στο βίντεο αυτό, ο ράπερ που έγινε σχεδιαστής μόδας περιηγήθηκε στο εργαστήριό του στο Λος Άντζελες, όπου φαίνονται να δουλεύουν τουλάχιστον 10 άνθρωποι, και να υπάρχουν εκατοντάδες ρούχα κρεμασμένα σε ράγες ή απλωμένα σε τραπέζια και στο πάτωμα. Πολλά από τα αυτά τα ρούχα φέρουν την ετικέτα “Ye24”, η οποία αποτελεί μέρος της προεδρικής καμπάνιας του Γουέστ.

Να υπενθυμίσουμε πως παρά τις αρνητικές κριτικές που έχει λάβει τον τελευταίο καιρό για τα αντισημιτικά του σχόλια, ο Κάνιε Γουέστ αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής το 2024. Ο διάσημος ράπερ παραδέχτηκε ότι ο Μίλο Γιαννόπουλος είναι αυτός που τον στηρίζει και τον βοηθάει στην καμπάνια του σε βίντεο και κυκλοφόρησε στο Twitter αλλά όχι στον δικό του λογαριασμό.

“Έκοψα 100 φούτερ από Yeezy, Balenciaga, Gap και Adidas και ό,τι κάνουμε θα κοστίζει 20 δολάρια” δήλωσε ο Κάνιε Γουέστ. Εξηγώντας τον τρόπο σκέψης πίσω από τα φούτερ των 20 δολαρίων ο Ye δήλωσε: “Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι λαμβάνουν τα ίδια μερίδια, το ίδιο επίπεδο φαγητού, το ίδιο επίπεδο νερού, το ίδιο επίπεδο εκπαίδευσης” και συνέχισε λέγοντας “Δημιουργούμε ευκαιρίες, ξεπερνάμε το παρελθόν, εστιάζουμε στο μέλλον.”

Αναγνώρισε ότι “Θα μας πάρει λίγο καιρό να αναβαθμιστούμε”, και προσέθεσε: “Οφείλουμε ως είδος να αναβαθμιζόμαστε μαζί. Όλα ήταν τόσο διχαστικά: όταν λένε διαφορετικότητα (diversity), ο κόσμος το βλέπει σαν να είναι καλό πράγμα, αλλά είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.”

Στο βίντεο, δείχνει επίσης μερικά νέα σακάκια που έχει σχεδιάσει, χαρίζοντας ένα στον κάμεραμαν. “Ευχαριστούμε πολύ που μας φιλοξενείς, Κάνιε” είπε ο κάμεραμαν. “Ye, φίλε, Ye”, τον διόρθωσε ο ράπερ.

Να σημειώσουμε πως τη Δευτέρα ο Ye επέστρεψε στο Twitter με τον εβραϊκό χαιρετισμό “Shalom” – αφού προηγουμένως ο λογαριασμός του είχε τεθεί σε αναστολή επειδή είπε ότι θα καταδικάσει τους Εβραίους με “Death Con 3”.


Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ εξακολουθεί να φοράει adidas, παρά το γεγονός ότι έχασε 2 δισ. σε 24 ώρες

Share.

Comments are closed.