Ο Κάνιε Γουέστ εξακολουθεί να φοράει adidas, παρά το γεγονός ότι έχασε 2 δισ. σε 24 ώρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρά το γεγονός ότι πήρε “πόδι” από την adidas, ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον γερμανικό κολοσσό, δεδομένου ότι εξακολουθεί να φοράει ρούχα της μάρκας σαν να μην συνέβη τίποτα!

Ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας εθεάθη το βράδυ της Πέμπτης στο Waldorf Astoria του Beverly Hills με τον δεξιό πολιτικό και συγγραφέα, Μίλο Γιαννόπουλος και μία γυναίκα, φορώντας ένα μαύρο φούτερ και μία λευκή crossover τσάντα από την συλλογή Balenciaga x Adidas.

Όπως φαίνεται δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για αυτόν η απομάκρυνση του από την adidas, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή δεν ήταν τυχαία και έγινε με σκοπό να προκαλέσει.

Δεν γνωρίζουμε πως αισθάνεται η γερμανική μάρκα για την συγκεκριμένη εμφάνιση, δεδομένου ότι διέκοψε την συνεργασία της με τον Γουέστ μετά τα αντισημιτικά του σχόλια, αλλά θα συνεχίσει να πουλάει τα παπούτσια του, τα οποία πλέον δεν θα φέρουν την επωνυμία Yeezy.

Να σημειώσουμε πως τα σχόλια του Γουέστ, εκτός από την φήμη του έβλαψαν και την περιουσία του, δεδομένου ότι έχασε πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε μόλις 24 ώρες.


Διαβάστε επίσης: Ο Ντέιβ Σαπέλ σχολίασε τον Κάνιε Γουέστ σε μία ξεκαρδιστική εμφάνιση στο “Saturday Night Live”

Share.

Comments are closed.