Ο Κάνιε Γουέστ κέρδισε πάνω από 25 εκατ. δολάρια από την κυκλοφορία των YEEZY

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρά το γεγονός ότι Κάνιε Γουέστ, γνωστός και ως Ye, έχει πάρει “διαζύγιο” με την adidas λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων, τα παπούτσια YEEZY που φέρουν την υπογραφή του, εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή.

Αν και η adidas αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία της με το Ye από τον περασμένο Οκτώβριο, αναγκάστηκε να συμβιβαστεί και να πουλήσει το απόθεμα των παπουτσιών YEEZY που ήταν στοιβαγμένα στις αποθήκες της και δωρίσει τα έσοδα σε διεθνείς οργανισμούς που επηρεάστηκαν από τις αντισημιτικές δηλώσεις του ράπερ.

Από χθες, η adidas άρχισε να κυκλοφορεί ορισμένα μοντέλα YEEZY, τα οποία έγιναν αμέσως ανάρπαστα. Σύμφωνα με αναφορές, κυκλοφόρησαν 682.300 ζευγάρια YEEZY, η αξία των οποίων ανέρχεται συνολικά σε 170,5 εκατομμύρια δολάρια. Παρά τη διαμάχη με την adidas, ο Ye εξακολουθεί να δικαιούται μερίδιο 15% από τα προϊόντα YEEZY που πωλούνται. Αυτό σημαίνει ότι με την πρώτη κυκλοφορία, ο Ye κέρδισε 25.586.250 δολάρια από την πρώτη κυκλοφορία.

Με δύο ακόμη κυκλοφορίες να είναι ήδη προγραμματισμένες, ο Γουέστ πρόκειται να αυξήσει επιπλέον τα κέρδη του. Αυτό δείχνει ότι τα αθλητικά παπούτσια YEEZY εξακολουθούν να προσελκύουν τους καταναλωτές, παρά τα σχόλια του ράπερ.


Διαβάστε επίσης: Τα adidas YEEZY που πρόκειται να δούμε ξανά στα ράφια

Share.

Comments are closed.