Η Nike πρόκειται να κυκλοφορήσει το sneaker που χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε όλη την ιστορία της Nike, πολλά μοντέλα έχουν κάνει τη μετάβαση από το γήπεδο του μπάσκετ στα πόδια των skaters, καθώς και τόσο οι παίκτες του μπάσκετ όσο και οι skaters, αναζητούν παπούτσια που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά: βέλτιστη πρόσφυση, προσαρμόσιμη άνεση και ελάχιστες προσκρούσεις κατά την επαφή με το έδαφος.

Ένα από αυτά είναι το Dunk Low, το οποίο πριν εδραιωθεί ως streetwear εμβληματικό μοντέλο και γίνει το παπούτσι που επιλέγουν οι skaters, ήταν το sneaker που φορούσαν οι παίκτες του μπάσκετ στα κολλεγιακά πρωταθλήματα. Το σχέδιο του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν έκανε το ντεμπούτο του το 1985, ενώ το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι διέθετε χρώματα αντίστοιχα με αυτά των μεγάλων ομάδων των πανεπιστημίων σε όλη την χώρα.

Το 2002, το παπούτσι επανασχεδιάστηκε ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νέου του κοινού. Έτσι, μεταξύ άλλων, προστέθηκε μια μονάδα Zoom Air στη φτέρνα, καθώς και επένδυση στη γλώσσα για απόλυτη άνεση.

Τώρα η μάρκα αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα ένα Dunk Low, το οποίο ονομάζεται “Wheat” και διαθέτει το ουδέτερο χρώμα Flax με διακριτικές πινελιές σε Baroque Brown. Πρόκειται για ένα χειμερινό sneaker, το οποίο αξίζει να αποκτήσει κανείς για να διεκδικήσει ένα κομμάτι της ιστορίας του γίγαντα των αθλητικών ειδών με έδρα το Όρεγκον.

Το Nike SB Dunk Low “Wheat” θα είναι αύριο διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Nike SNKRS στην τιμή των 99,99 ευρώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του sneaker παρακάτω:

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike


Διαβάστε επίσης: Το νέο sneaker της Nike είναι ιδανικό γι’ αυτούς που θέλουν να αποικίσουν τον Άρη

Share.

Comments are closed.