Η νέα συλλογή της Zara έχει όλα όσα χρειάζεσαι αυτό τον χειμώνα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To 2019 η Zara αποφάσισε να αξιολογήσει και να ανανεώσει τη διαδικασία σχεδιασμού των ενδυμάτων της. Τώρα, μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία λιανικής πώλησης μόδας κυκλοφόρησε την capsule συλλογή Origins, η οποία διαθέτει σύγχρονα κλασικά κομμάτια που ξεπερνούν τις τάσεις και θα σας βοηθήσουν να “χτίσετε” την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα.

Η συλλογή – η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον 205 κομμάτια – αποτελείται από ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, όλα συμβατά με μια μινιμαλιστική φιλοσοφία σχεδίασης και χωρίς συγκεκριμένο φύλο στο μυαλό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Η μάρκα χρησιμοποίησε τα δεδομένα αγορών των καταναλωτών παγκοσμίως, προκειμένου να εντοπιστούν τα πιο δημοφιλή της κομμάτια – ανεξαρτήτως φύλου – , τα οποία επανασχεδίασε για την δημιουργία μιας basic συλλογής που επικεντρώνεται στην κατασκευή μιας καθημερινής σύγχρονης γκαρνταρόμπας.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την συλλογή είναι selvedge denim, κασμίρ, μαλλί, δέρμα και πολλά άλλα, τα οποία κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα τεχνογνωσίας και χειροτεχνίας.

Μπορείτε να δείτε μερικά ξεχωριστά ρούχα από τη συλλογή Origins της Zara παρακάτω.

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell

Tyler Mitchell


Διαβάστε επίσης: Κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα φοράει ο Ντάνιελ Κρεγκ στο “No Time to Die”

Share.

Comments are closed.