Κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα φοράει ο Ντάνιελ Κρεγκ στο “No Time to Die”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ασχοληθεί με τα ρολόγια, τα κοστούμια ακόμα και τα αυτοκίνητα που έχουν εμφανιστεί στις ταινίες James Bond, ποτέ όμως με τα παπούτσια που έχει φορέσει ο πράκτορας 007 στην μεγάλη οθόνη.

Με αφορμή την επερχομενη κυκλοφορία της ταινίας James Bond “No Time to Die”, η οποία μετατέθηκε τρεις φορές καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έκλεισαν και τέθηκαν περιορισμοί στην χωρητικότητα του κοινού, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε πέντε ζευγάρια παπούτσια που θα φοράει ο Ντάνιελ Κρεγκ, τα οποία ανήκουν σε σπουδαίες μάρκες, όπως η Drake’s, η Sperry και φυσικά η βρετανική Crockett & Jones.

Crockett & Jones ‘Highbury’ Shoes

Με ίδρυση στα τέλη του 19ου αιώνα από τον Charles Jones και Sir James Crockett, η εταιρεία που εδρεύει στο Northampton εξακολουθεί να ανήκει και να λειτουργεί από την τέταρτη γενιά των αρχικών ιδρυτών. Όπως και οι άλλοι Άγγλοι υποδηματοποιοί, η Crockett & Jones προτιμά μια ανθεκτική, μακρόχρονια γκάμα παπουτσιών με Goodyear ραφή.

Χρησιμοποιούν μια σχολαστική διαδικασία κατασκευής οκτώ σταδίων που εξασφαλίζει ότι τα παπούτσια τους θα πληρούν τα αυστηρά πρότυπα του οίκου. Ο James Bond του Ντάνιελ Κρέγκ φορούσε υποδήματα Crockett & Jones στις ταινίες “Skyfall” και “Specter”, και συνεχίζει αυτή την παράδοση και στο “Νο Time to Die”, με ένα ζευγάρι από μαύρο δέρμα μοσχαριού, το οποίο θα φορέσει τόσο με ένα σμόκιν στην Κούβα, όσο και με ένα γκρι κουστούμι όταν επιστρέψει στην MI6 στο Λονδίνο.

Drake’s ‘Crosby’ Chukka Boots

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα φορέσει και ένα ζευγάρι μπότες Chukka από την βρετανική μάρκα Drake’s. Eιναι κατασκευασμένες στην Ιταλία από καφέ καστόρι και διαθέτει τις χαρακτηριστικές ραφές μοκασίνι. Θα τις συνδυάσει με ένα σακάκι Connolly καθώς κρύβεται στην πόλη Basilicata, ενώ στην συνέχεια θα τις φορέσει με ένα κοτλέ κοστούμι από τον Massimo Alba, κατά την διάρκεια της πρώτης σκηνής δράσης της ταινίας.

Sperry Gold Cup ‘Rivingston’ Boat Shoes

Μετά την Ιταλία, ο James Bond μετακομίζει σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο σπίτι στην Τζαμάικα και έχει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος Spirit 46 στη διαθεσή του. Όπως καταλαβαίνετε, αν έχεις σκάφος χρειάζεσαι και ένα ζευγάρι boat shoes, τα οποία φτιάχτηκαν αποκλειστικά για τα ολισθηρά καταστρώματα.

Αν υπάρχει μια μάρκα που είναι γνωστή για τα boat shoes της, αυτή φυσικά είναι η Sperry, δεδομένου ότι ο Paul Sperry είναι ο άντρας που ευθύνεται για την δημιουργία τους.

Danner ‘007 Tannicus’ Tactical Boots

Συνεχίζουμε ένα ένα ζευγάρι στρατιωτικές μπότες από την Danner, τις οποίες θα φορέσει ο Ντάνιελ Κρεγκ την ώρα που διεισδύει στο νησί του νέου κακού του James Bond, τον οποίο υποδύεται ο Ραμί Μάλεκ. Στην σκηνή ο Κρεγκ συνδυάζει τις μπότες με ένα στρατιωτικό πουλόβερ και ένα παντελόνι μάχης.

Να σημειώσουμε πως ο Κρεγκ φορούσε ένα ζευγάρι μπότες από την Danner κατα την διάρκεια των σκηνών στις χιονισμένες πλαγιές στο Spectre. Οι μπότες ωστόσο που φοράει στην νέα ταινία είναι απέιρως πιο πρακτικές, καθώς δημιουργήθηκαν με τραχύ δέρμα και στιβαρό νάιλον.

Crockett & Jones ‘Molton’ Boots

Τέλος, έχουμε ακόμα ένα ζευγάρι αξιόπιστες μπότες chukka από την Crockett & Jones, τις οποίες ο Κρεγκ φοράει κατά την διάρκεια των σκηνών που γυρίστηκαν στην Νορβηγία. Τις συνδυάζει με ένα παλτό Massimo Alba.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα αθλητικά παπούτσια James Bond που θα κυκλοφορήσει η adidas

Share.

Comments are closed.