Η νέα συλλογή της Vans είναι αφιερωμένη στην πιο διάσημη οικογένεια της Αμερικής!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Vans, η ιστορία της οποίας ξεκινά τον Μάρτιο του 1966 στο Anaheim της Καλιφόρνιας, είναι πλέον μια κυρίαρχη δύναμη στην παγκόσμια βιομηχανία των sneakers, αλλά και πρώτη επιλογή για όσους που θέλουν να ξεχωρίζουν από την μάζα!

Πρόσφατα η διάσημη streetwear ετικέτα συνεργάστηκε με την τηλεοπτική σειρά The Simpsons – μια από τις μακροβιότερες σειρές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία της τηλεόρασης -, για την δημιουργία μιας ιδιαίτερης συλλογής που περιλαμβάνει sneakers, ρούχα και αξεσουάρ. Τα κομμάτια της νέας συλλογής απεικονίζουν τα πέντε μέλη της οικογένειας Simpson Homer, Marge, Bart, Lisa και Maggie), με απεικονίσεις και αναφορές που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις της σειράς.

Από την νέα συλλογή ξεχωρίζει το μοντέλο Sk8-Hi και το ανδρικό Chukka Pro, με το πρώτο να απεικονίζει ολόκληρη την οικογένεια Simpsons στο εξωτερικό μέρος του, ενώ το εσωτερικό του περιλαμβάνει το εμβληματικό τύπωμα σκακιέρας στα χαρακτηριστικά χρώματα της σειράς – μπλε και κίτρινο. Το Chukka Pro από την άλλη, είναι αφιερωμένο στον Bart Simpson και εμφανίζει μια νεκροκεφαλή στο σχήμα του κεφαλιού του χαρακτήρα στο πλαϊνό μέρος.

Η συλλογή υποδημάτων ολοκληρώνεται με οκτώ ακόμα μοντέλα αφιερωμένα στους αγαπημένους χαρακτήρες των Simpsons. Ο Moe και οι Bouviers καταλαμβάνουν τους χρωματικούς συνδυασμούς στο Old Skool, ενώ ο Scratchy έχει το δικό του μοντέλο Era. Η Lisa εμφανίζεται σε ένα ακόμα Sk8-Hi σε μωβ χρώμα, ενώ ο κύριος Plow απεικονίζεται στο Sk8-Hi MTE. Τέλος, η συλλογή υποδημάτων ολοκληρώνεται με το skate-approved Slip-On Pro και ένα Slide-On εμπνευσμένο από τα διάσημα ροζ ντόνατς του Homer Simpson.

Η συλλογή, περιλαμβάνει επίσης διάφορα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία είναι αφιέρωμενα στην εμβληματική σειρά που καθηλώνει του τηλεθεατές για περισσότερα από 30 χρόνια.

Η συλλογή ‘The Simpsons’ x Vans θα είναι διαθέσιμη στις 7 Αυγούστου. Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα 5 νέα sneakers από την συνεργασία της Vans με το National Geographic

Share.

Comments are closed.