Δείτε τα 5 νέα sneakers από την συνεργασία της Vans με το National Geographic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Vans συνεργάστηκε με το National Geographic για την δημιουργία μιας νέας συναρπαστικής συλλογής παπουτσιών που περιλαμβάνει τα 5 κλασικά μοντέλα της μάρκας – Slip-On, Era, Authentic, Old Skool και Sk8-Hi.

Κάθε αθλητικό παπούτσι της διάσημης streetwear ετικέτας διαθέτει μοτίβα που έχουν να κάνουν με τους τομείς στους οποίους εξιδικεύεται το διάσημο αμερικανικό συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι, δηλαδή την φύση, την επιστήμη, τον πολιτισμό και την ιστορία. Για παράδειγμα, το Slip-On απεικονίζει τον παγετώνα Pine Island Glacier στην άκρη της Ανταρκτικής, ενώ το Era διαθέτει μια μοναδική αναπαράσταση του ωκεανού, με την σόλα του να είναι διακοσμημένη με τις αντίστοιχες συντεταγμένες.

Στο μοντέλο Authentic βλέπουμε διάφορα εξώφυλλα του περιοδικού National Geographic, τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους με το κλασικό κίτρινο περίγραμμα που χρησιμοποιεί το περιοδικό, ενώ στο Old Skool απεικονίζεται ο μεξικάνικος γκρίζος λύκος, αλλά και ο βάτραχος με τα κόκκινα μάτια, γνωστός και ως “βάτραχος γελωτοποιός”.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το μοντέλο Sk8-Hi που φέρει ένα μεγάλο κεντητό λογότυπο του National Geographic, το οποίο κοσμεί και τα άλλα μοντέλα της συλλογής, εκτός από το Era. Το κλασικό λογότυπο της Vans στην φτέρνα έχει μαύρο και κίτρινο χρώμα, ενώ όλα τα παπούτσια της συλλογής, εκτός από το Old Skool, διαθέτουν ένα κίτρινο περίγραμμα εκεί που ενώνεται η σόλα με τον καμβά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου, με τις τιμές των παπουτσιών να κυμαίνονται από 82 εώς 104 δολάρια.

Ρίξτε μια ματιά και στα πέντε ζευγάρια από την συνεργασία National Geographic x Vans παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Τα νέα Vans “Cherries” ειναι πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα!

Share.

Comments are closed.