Η adidas θα συνεχίσει να παράγει τα sneakers του Κάνιε Γουέστ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αφού η adidas διέκοψε την μακροχρόνια και εξαιρετικά κερδοφόρα συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ, προέκυψε το ερώτημα εάν ο γερμανικός κολοσσός θα συνεχίσει να παράγει την μεγάλη ποικιλία των αθλητικών παπουτσιών του καλλιτέχνη.

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ήρθε σήμερα, με τον γίγαντα των αθλητικών ειδών να ανακοινώνει πως έχει κάθε πρόθεση να συνεχίσει να πουλάει τα προϊόντα YEEZY – είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης όλων των δικαιωμάτων σχεδίασης για υπάρχοντα προϊόντα -, με την διαφορά ότι θα λείπει πλέον η επωνυμία YEEZY.

Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Harm Ohlmeyer, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο διευθύνων σύμβουλος όταν ο Kasper Rørsted αποχωρήσει από την εταιρεία αυτή την Παρασκευή, δήλωσε ότι η adidas κατέχει όλη την IP, τα χρώματα και τα σχέδια που σχετίζονται με τα προϊόντα adidas-YEEZY, εκτός από την επωνυμία YEEZY, οπότε αυτή η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη. Ανέφερε επίσης ότι η adidas αναμένει να εξοικονομήσει 300 εκατομμύρια ευρώ το 2023 σε δικαιώματα και πληρωμές μάρκετινγκ, τα οποία θα είχαν καταβληθεί στον Κάνιε Γουέστ και στην εταιρεία YEEZY.

Ο Ohlmeyer επιβεβαίωσε ότι οι καταναλωτές ίσως δουν αυτά τα νέα προϊόντα να κυκλοφορούν ήδη από το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε τα μοντέλα 350s, 700s, 500s, FOAM RNNRS τους επόμενους μήνες, απλά χωρίς την επωνυμία YEEZY.


Διαβάστε επίσης: Διχασμό στους συλλέκτες έχουν προκαλέσει τα sneakers του Κάνιε Γουέστ

Share.

Comments are closed.