Η adidas θα κυκλοφορήσει το πρώτο Yeezy χωρίς την επωνυμία Yeezy τον Ιανουάριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την είδηση ότι η adidas διέκοψε την μακροχρόνια και εξαιρετικά κερδοφόρα συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ, προέκυψε το ερώτημα εάν ο γερμανικός κολοσσός θα συνεχίσει να παράγει την μεγάλη ποικιλία των αθλητικών παπουτσιών του καλλιτέχνη.

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ήρθε τον περασμένο μήνα, με τον γίγαντα των αθλητικών ειδών να ανακοινώνει πως έχει κάθε πρόθεση να συνεχίσει να πουλάει τα προϊόντα YEEZY – είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης όλων των δικαιωμάτων σχεδίασης για υπάρχοντα προϊόντα -, με την διαφορά ότι θα λείπει πλέον η επωνυμία YEEZY.

Ενώ δεν γνωρίζαμε πότε σχεδιάζει η adidas να κυκλοφορήσει το πρώτο Yeezy χωρίς την υπογραφή του Ye, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως η μάρκα σκοπεύει να κυκλοφορήσει το μοντέλο 350 V2 στην απόχρωση Granite τον προσεχή Ιανουάριο.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η τιμή του μοντέλου θα παραμείνει η ίδια, δηλαδή στα 230 δολάρια, κάτι που δημιούργησε ιδιαίτερο προβληματισμό, δεδομένου ότι η adidas εξοικονόμησε 301 εκατομμύρια δολάρια σε royalty fees.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το εάν οι φήμες είναι αληθινές, αλλά θα ξέρουμε τον επόμενο μήνα εάν αυτή θα είναι η νέα κατεύθυνση για τη σειρά υποδημάτων Yeezy.


Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ εξακολουθεί να φοράει adidas, παρά το γεγονός ότι έχασε 2 δισ. σε 24 ώρες

Share.

Comments are closed.