Φήμες θέλουν τον Κάνιε Γουέστ να επιστρέφει στην adidas

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, η adidas σκέφτεται σοβαρά να ξανασυνεργαστεί με τον Κάνιε Γουέστ, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του ράπερ. Ο λόγος; Τα χρήματα φυσικά!

Πριν δύο εβδομάδες, η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε πως είναι αντιμέτωπη με απώλεια εσόδων 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2023 εάν δεν μπορέσει να πουλήσει όλα τα αποθέματα της σειράς Yeezy. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της adidas, Bjørn Gulden, ο οποίος ανέλαβε λίγο μετά τον τερματισμό της συνεργασίας της μάρκας με τον Γουέστ, δήλωσε: “Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Αυτή τη στιγμή δεν αποδίδουμε όπως θα έπρεπε. Το 2023 θα είναι μια χρονιά μετάβασης για να τεθεί η βάση για να γίνουμε ξανά μια αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία. Πρέπει να ενώσουμε ξανά τα κομμάτια, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με τον καιρό θα κάνουμε την adidas να λάμψει ξανά. Αλλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cop o’Clock (@cop_o_clock)

Όλα αυτά έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν τι σκοπεύει να κάνει η adidas, ωστόσο, οι φήμες λέγεται ότι ξεκίνησαν από τους ένθερμους θαυμαστές των YEEZY που επιθυμούν να ξανασμίξουν οι δύο μάρκες, και όχι από τον Ye ή την adidas.

Προφανώς θα εκπλαγούμε πραγματικά αν συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς η adidas θα φανεί αδύναμη σαν μάρκα αν μετά το “διαζύγιο” της με τον Γουέστ επιστρέψει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, λέγοντας του: “Γεια, συνειδητοποιήσαμε ότι θα χάσουμε ένα δισεκατομμύριο δολάρια αν δεν πουλήσουμε αυτά τα προϊόντα. Οπότε ας τα ξαναβρούμε”, ωστόσο, η οικονομική κατάσταση της adidas μπορεί να δώσει κάποιο κίνητρο.

Όπως και να ‘χει, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, οπότε αυτή την στιγμή συζητάμε απλώς για φήμες που κυκλοφορούν στον διαδίκτυο. Η άποψη μας; Ο χρόνος θα δείξει…

Διαβάστε επίσης: Η adidas είναι αντιμέτωπη με απώλεια εσόδων 1,2 δισ. ευρώ λόγω Κάνιε Γουέστ

Share.

Comments are closed.