Δες ποιες γραβάτες είναι μεγάλη τάση αυτή την στιγμή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γραβάτα αποτελεί το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ, σε πολλές περιπτώσει ωστόσο δεν λαμβάνει το σεβασμό που της αξίζει, καθώς θεωρείται δευτερεύουσα σε σχέση με τα πουκάμισα ή τα κοστούμια σας.

Αυτό ωστόσο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άντρες, είναι πως η σωστή γραβάτα μπορεί να “μιλήσει” για εσάς, τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως αντρα, να προσθέσει χρώμα σε μια εμφάνιση και φυσικά να αναδείξει το προσωπικό σας στυλ.

Αν λοιπόν θέλετε να επενδύσετε σε μια γραβάτα, συγκεντρώσαμε ορισμένα στυλ που είναι μεγάλη τάση αυτή την στιγμή. Πριν ωστόσο προχωρήσετε σε κάποια αγορά, να θυμάστε πως κάθε σοβαρή συλλογή από γραβάτες, για να είναι στυλιστικά σωστή, θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον δυο τύπου / στυλ γραβατών. Είναι απολύτως αποδεκτό να έχεις την αγαπημένη σου γραβάτα, οφείλεις ωστόσο να έχεις τουλάχιστον μια γραβάτα που θα σου προσφέρει αυτό το έξτρα κάτι παραπάνω.

Μεταξωτές γραβάτες με μοτίβα

Οι μεταξωτές γραβάτες με μοτίβα, όπως ρίγες,  είναι πολύ μεγάλη τάση αυτή την σεζόν και απευθύνονται στον σύγχρονο άντρα που δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στυλ του. Είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα στυλιστική πρόταση

Μονόχρωμες μεταξωτές γραβάτες

Αν δεν σας αρέσουν τα μοτίβα στις γραβάτες και είστε υπέρμαχοι του “less is more”, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια μονόχρωμη γραβάτα από μετάξι που είναι κλασική, ευκολοφόρετη και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την μόδα.

Πλεκτές γραβάτες

Οι πλεκτές γραβάτες ξεχωρίζουν με την ιδιαίτερη υφή της επιφάνειάς τους. Η υφή είναι σαφώς πιο τραχιά από τις υπόλοιπες γραβάτες, ενώ, ως επί το πλείστον, η άκρη τους είναι ορθογώνια και όχι μυτερή.

Να σημειωθεί ότι οι πλεκτές γραβάτες αποτελούν μια πιο casual επιλογή και μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση, όπως π.χ. στο γραφείο.

Γραβάτες από κασμίρ

Οι premium μάλλινες γραβάτες φτιάχνονται από μαλλί κασμίρ. Είναι ιδανικές για αυτούς που επιδιώκουν να έχουν πολυτελές στυλ ανα πάσα στιγμή, καθώς μπορούν να αναδείξουν ένα σύνολο από αισθητικά ευχάριστο σε εξαιρετικά κομψό.

Να σημειωθεί πως οι γραβάτες απο κασμίρ μπορεί συρρικνωθούν, εάν δεν πλυθούν προσεκτικά.


Διαβάστε επίσης: Σου δείχνουμε πως να τονίσεις εύκολα το στυλ της γραβάτας σου

Share.

Comments are closed.