Σου δείχνουμε πως να τονίσεις εύκολα το στυλ της γραβάτας σου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αναδείξει ένας άντρας το καλαίσθητο γούστο που διαθέτει, όπως για παράδειγμα να σετάρει τη σωστή ποσέτ με την γραβάτα του, μπορεί ωστόσο να αναβαθμίσει την εμφάνιση του ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός κλιπ ή συνδετήρα γραβάτας, το οποίο είναι ένα μικρό μεταλλικό αξεσουάρ που, εκτός από λειτουργικό (διασφαλίζει ότι η γραβάτα θα παραμένει πάντα στη σωστή θέση πάνω από το πουκάμισο), είναι και απίστευτα κομψό.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν είναι απαραίτητο σε μια εμφάνιση, ωστόσο θα διασφαλίσει ότι το ύψος του λαιμού και του στήθους σου θα παραμένει στυλιστικά αψεγάδιαστο για όσο χρειαστεί, μπορεί να αναδείξει το στυλ σου, βοηθάει στο να παραμένει η γραβάτα σου καθαρή, και μπορεί να αποκτήσει συμβολικό χαρακτήρα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα κλιπ γραβάτας και καρφίτσες που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, το οποίο θα ταιριάζει στο στυλ σας και θα κρατήσει την γραβάτα σας στην θέση της στο επόμενο event που πρόκειται να παρευρεθείτε.

Arc Sterling Silver Tie Clip by Shaun Lane


Queen Skeleton Tie Pin by Alexander McQueen


Intrecciato-Engraved Tie Bar by Bottega Veneta


Textured Tie Clip by Tateossian


Number-Engraved Silver Tie Pin by Maison Margiela


Fix-Fastening Tie Clip by Hugo


Logo-Engraved Tie Pin by Burberry


Timeless Sterling Silver Tie Clip by Links Of London


Ridged Tie Bar by Dunhill


Essential Sartorial Tie Pin by Montblanc


Engraved Gold-Plated Tie Pin by Kingsman + Deakin & Francis


Διαβάστε επίσης: 15 πορτοφόλια που αξίζει να κουβαλάτε μαζί σας το 2021

Share.

Comments are closed.