Άσε τις βαλίτσες στην άκρη και επένδυσε σε μια weekend bag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Weekend bag, holdall ή duffle, όπως και αν την ονομάσετε σημαίνει το ίδιο πράγμα: μία τσάντα από μαλακό ύφασμα ή δέρμα, με δύο χειρολαβές που θα χωρέσει ότι χρειαστείτε για μία απόδραση το σαββατοκύριακο.

Ίσως να έχετε θαμπωθεί από τις πολυτελείς αλουμινένιες βαλίτσες ταξιδίου, που φημολογείται ότι είναι αλεξίσφαιρες, όμως για να σπάσεις τον κωδικό τους πρέπει να είσαι το λιγότερο hacker και αλίμονο αν χάσεις εκείνα τα μικρά κλειδάκια, γιατί θα χρειαστείς λοστό από ληστή τραπεζών! Οπότε, όσο και αν σου γεμίζουν το μάτι, πίστεψε μας δεν θα σου κάνουν την ζωή ευκολότερη.

Οι weekend bags καθιστούν πιο εύκολη την μεταφορά σας από το σημείο Α στο Β – και το κάνουν με στυλ. Είναι κομψές, έχουν άφθονο χώρο, είναι εύκολες στη μεταφορά και σίγουρα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα, γιατί κανείς δεν θέλει να σέρνει μια βαλίτσα.

Τέλος, δεν θα πιάνει όλο τον χώρο στο πατάρι της ντουλάπας σας όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Αφού είπαμε όλα αυτά και σας πείσαμε, πάμε τώρα να δούμε τις weekend bags που μας άρεσαν.


Lotuff No. 12 Weekender


The North Face Base Camp Duffel


Filson Medium Twill Duffel Bag


Louis Vuitton Monogram Eclipse Keepall


Bottega Veneta Intrecciato Duffel Bag


Want Les Essentials “Hartsfield” Neoprene Tote


Longchamp “Le Foulonné” Travel Bag


Διαβάστε επίσης: Ταξιδέψτε στα άκρα της Γης με ένα απίστευτο mega-yacht

Share.

Comments are closed.