Τα περιποιημένα άκρα δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα περιποιημένα και καθαρά άκρα δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο, αντιθέτως θα πρέπει να αποτελεί μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε άντρα που θέλει να δείχνει περιποιημένος και όμορφος. Αν δεν αισθάνεστε άνετα να επισκεφτείτε ένα σαλόνι περιποίησης, μπορείτε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας…

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλά και εύκολα:

  • Κόψτε τα νύχια σας κοντά με στρογγυλοποιημένες κινήσεις, με ένα νυχοκόπτη έτσι ώστε να μην αφήσετε γωνίες κατά μήκος της γραμμής που κόψατε.
  • Τυχόν ατέλειες μπορείτε να τις καλύψετε χρησιμοποιώντας μια λίμα.
  • Εάν η δουλειά σας είναι τέτοια που τα νύχια σας λερώνονται, τότε θα πρέπει να καθαρίζετε το κάτω μέρος τους πριν τα κόψετε.
  • Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε από οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών ένα buffer και να περάσετε ελαφρώς την επιφάνεια τους, ώστε να φύγει η πρώτη τους στοιβάδα που θα έχει κρατήσει τη βρωμιά. Έτσι θα φαίνονται πιο καθαρά και περιποιημένα από ποτέ.
  • Τέλος για τους πιο προχωρημένους, εάν σας ενοχλούν τα πετσάκια, μπορείτε να μουλιάσετε τα δάχτυλα σας σε λίγο νεράκι και αφού τα σπρώξετε με απαλές κινήσεις προς τα πίσω, να τα κόψετε με ένα ειδικό πενσάκι.

Με λίγη εξάσκηση και εφόσον το εντάξετε στην ρουτίνα της προσωπικής σας περιποίησης, θα γίνει και αυτό παιχνιδάκι και εσείς θα φαίνεστε πάντα καθαρός και φροντισμένος!

Τα σετ ανδρικών μανικιούρ ποικίλλουν σε μέγεθος και τιμή. Το σωστό κιτ για εσάς θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των νυχιών σας, τα εργαλεία που χρειάζεστε, τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το budget σας. Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή απο τα καλύτερα σετ μανικιούρ, από μια ποικιλία εμπορικών σημάτων – επειδή τα χέρια σας πρέπει να λάβουν την περιποίηση που τους αξίζει.

CZECH & SPEAKE
Leather-Bound Manicure Set


QLNE
High Precisio Manicure Pedicure Kit


FAMILIFE
Stainless Steel 11 In 1 Manicure Pedicure Set with Luxury Gift Box Gold Case


D R HARRIS
Grained Leather-Bound Manicure Set


PANKHURST LONDON
Leather-Bound Manicure Set


Διαβάστε επίσης: Τα 9 αρώματα που κάθε άντρας πρέπει να επενδύσει

Share.

Comments are closed.