Χρυσές Σφαίρες 2023: Μητέρα θύματος του Τζέφρι Ντάμερ κατακεραύνωσε τον Έβαν Πίτερς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ηθοποιός Έβαν Πίτερς, ο οποίος υποδύθηκε τον κατά συρροή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ στην σειρά “DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” του Ράιαν Μέρφι, δέχτηκε σφοδρή κριτική για την ομιλία του στην απονομή των φετινών Χρυσών Σφαίρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενός από τα θύματα του Τζέφρι Ντάμερ κατακεραύνωσε τον Έβαν Πίτερς, ο οποίος βραβεύτηκε το βράδυ της Τρίτης για την ερμηνεία του ως ο κατά συρροή δολοφόνος στην δημοφιλή δραματική σειρά του Netflix.

Μιλώντας στο TMZ, η Σίρλεϊ, μητέρα του 12ου θύματος του Ντάμερ, Τόνι Χιούτζες, είπε ότι ο Πίτερς θα έπρεπε “χρησιμοποιήσει την ομιλία αποδοχής του για να αναφέρει τις οικογένειες των θυμάτων που υποφέρουν ακόμα”, προσθέτοντας “είναι κρίμα που οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν την τραγωδία μας για να βγάλουν χρήματα”.

Ενώ ο Πίτερς είπε στην ομιλία του ότι ελπίζει ότι κάτι καλό θα προκύψει από τη σειρά των 10 επεισοδίων του Netflix, η Σίρλεϊ Χιούτζες προφανώς δεν αισθάνεται ότι θα συμβεί αυτό.

© Getty Images / Ideal Image

Παρόλο που ο Έβαν Πίτερς έδωσε εξαιρετική ερμηνεία στο “DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, είναι ενοχλητικό να παρακολουθείς κάτι που είναι τόσο πρόσφατο και που σαφώς προσβάλλει τους ανθρώπους που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την ιστορία.

Να σημειώσουμε ότι η Σίρλεϊ, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Κάρεν Μαλίνα Γουάιτ στο “DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, είχε δηλώσει στον Guardian ότι δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όλη τη σειρά.

“Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα”, είπε η 85χρονη. Δύο δεκαετίες μετά τη δολοφονία του γιου της Τόνι, που δολοφονήθηκε από τον Ντάμερ στις 24 Μαΐου 1991, εξακολουθεί να παλεύει να μιλήσει γι’ αυτό.

“Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματά μας και να βγάζουν τέτοια πράγματα” είπε.

Ο Πίτερς δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει υποδυθεί το Ντάμερ και η σειρά δεν είναι το μόνο project που διηγείται την ίδια ιστορία. Συγκεκριμένα, υπάρχουν περίπου 20 έργα που έγιναν ειδικά για αυτόν και έχουν κυκλοφορήσει από το 1992.


Διαβάστε επίσης: Το “Dahmer” ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ώρες προβολής σε διάστημα 60 ημερών

Share.

Comments are closed.