Το “Dahmer” ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ώρες προβολής σε διάστημα 60 ημερών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η σειρά “DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” του Ράιαν Μέρφι είναι επίσημα ο τρίτος τίτλος στην ιστορία του Netflix που κέρδισε ένα δισεκατομμύριο ώρες προβολής μέσα σε διάστημα 60 ημερών.

Σύμφωνα με αναφορές, η σειρά των 10 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Έβαν Πίτερς, η οποία εστιάζει στις ανείπωτες ιστορίες των 17 θυμάτων του Τζέφρι Ντάμερ, αλλά και στις αποτυχημένες προσπάθειες της αστυνομίας να εντοπίσει και να συλλάβει τον κατά συρροή δολοφόνο για περισσότερα από 13 χρόνια σε όλο το Ουισκόνσιν, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 20 Σεπτεμβρίου και είχε καταγράψει πάνω από ένα δισεκατομμύριο θεάσεις στις 20 Νοεμβρίου (60 ημέρες).

Το “Dahmer — Monster” βρίσκεται πίσω από την τέταρτη σεζόν του “Stranger Things” και το “Squid Game”, τα οποία πέτυχαν αυτό το κατόρθωμα μέσα στον πρώτο μήνα της διαθεσιμότητας τους στον streamer. Επιπλέον, η σειρά κατέλαβε την 9η θέση στο chart με τα πιο δημοφιλή αγγλόφωνα προγράμματα, με 491,1 εκατομμύρια ώρες προβολής μετά από 12 ημέρες ροής, και ανέβηκε 2η θέση την επόμενη εβδομάδα με 701,4 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Σε προηγούμενη συνέντευξη του, ο Πίτερς αποκάλυψε ότι για να ενσαρκώσει τον ρόλο και να μπει στο “πετσί” του ήρωα, “έπρεπε να πάει σε πραγματικά ‘σκοτεινά’ μέρη και να μείνει εκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα”. Ο ηθοποιός δυσκολεύτηκε όταν ήρθε η ώρα να υποδυθεί τον Ντάμερ μπροστά στις κάμερες. “Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήταν το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει ζητηθεί να κάνω στην καριέρα μου. Ειλικρινά, φοβόμουν πάρα πολύ για όλα αυτά τα πράγματα που έκανε και βούτηξα σε αυτό. Η προσπάθειά μου να αφοσιωθώ σε αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα σε ολόκληρη τη ζωή μου. Ήθελα να είμαι αυθεντικός”, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το “Monster” θα επιστρέψει ως μια ανθολογική σειρά, κάτι που σημαίνει ότι θα εστιάζει σε διαφορετικό δολοφόνο σε κάθε σεζόν του. Όπως αναφέρει άλλωστε στην ανακοίνωση ο streamer: “Τα δύο νέα κεφάλαια θα εστιάσουν σε άλλες τερατώδεις φιγούρες που είχαν αντίκτυπο στην κοινωνία”.


Διαβάστε επίσης: Netflix: Επιστρέφουν με νέες σεζόν το “Monster” και το “The Watcher”

Share.

Comments are closed.