Χιου Γκραντ: Η ταινία που θα έσβηνε από το βιογραφικό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε, υπό πίεση, τη μοναδική ταινία που θα έσβηνε από τo βιογραφικό του αν μπορούσε.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο The Late Late Show του Τζέιμς Κόρντεν, με αφορμή τη νέα του ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Εκεί, συμμετείχε στο παιχνίδι “Spill Your Guts or Fill Your Guts”, στο οποίο οι διασημότητες καλούνται να φάνε αηδιαστικό φαγητό ή να απαντήσουν σε μια δύσκολη ερώτηση.

Ο Κόρντεν ρώτησε τον Γκραντ ποια ταινία θα αφαιρούσε ουσιαστικά από το βιογραφικό του. Αν ο ηθοποιός δεν απαντούσε θα έπρεπε να φάει πίτα του βοσκού με μαγιονέζα και σκουλήκια.

“Το θέμα είναι ότι ευχαρίστως θα συρρίκνωνα το βιογραφικό μου γιατί είχα ειδικευτεί στο να είμαι κακός για δεκαετίες”, είπε στον Κόρντεν. “Όπως γνωρίζετε, μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό που και να πω ότι ήμουν κακός, αλλά δεν μπορώ να συμπεριλάβω τους υπέροχους συναδέλφους που δούλεψαν μαζί μου στην ταινία, οπότε αυτό είναι το δίλημμά μου”.

Στο τέλος, για να αποφύγει να φάει το αηδιαστικό πιάτο που είχε μπροστά του, ο Γκραντ απάντησε ότι η ταινία που θα ήθελε να σβήσει είναι το “The Lady and the Highwayman”. Πρόκειται για την ταινία του 1988 που έγινε για την τηλεόραση, στην οποία ο Γκραντ υποδύεται τον λόρδο Λούσιους Βάιν.

“Είμαι highway man. Είμαι προορισμένος να είμαι σέξι. Χαμηλό budget, κακή περούκα, κακό καπέλο. Μοιάζω με τον Deputy Dawg (σ.σ. χαρακτήρας κινούμενων σχεδίων)”, είπε ο Γκραντ.


Διαβάστε επίσης: Μήνυση στο Netflix για την ταινία “No Limit”

Share.

Comments are closed.